Povezane vesti
Evo sa Kim Zvezdan provodi vreme dok je Anđela u crnoj gori: Samo što je otišla, odlučio je da se zabavi: "Bio sam malo…
Blic 08.06.2023
Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić juče je otišla u rodnu Crnu Goru, a njen partner Zvezdan Slavnić ispratio ju je na putovanje. Posle ovoga, Zvezdan Slavnić je ostao sam u Beogradu, a onda je odlučio da odigra jedan "meč" na TikToku. - Ne… »
Zvezdan ispratio anđelu u đenoviće pa odlučio da se zabavi: Evo kako i s kim Slavnić provodi vreme, odmah mu se javila ona
Kurir 08.06.2023
Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić otputovala je u rodnu Crnu Goru, a njen partner Zvezdan Slavnić ispratio ju je na putovanje. Posle ovoga, Zvezdan Slavnić je ostao sam u Beogradu, a onda je odlučio da odigra jedan "meč" na TikToku. - Ne… »
Vesti dana »
Ukinut imunitet Goranu Vesiću! Vlada donela odluku nakon hapšenja ministra
Mondo pre 47 minutajoš 17 povezanih
Mladić doneo ručnu bombu na žurku! U eksploziji poginuo muškarac (25), detalji užasne nesreće u Kninu
Mondo pre 35 minutajoš 15 povezanih
Loše vesti za Micića, saigrač ga totalno izbacio iz tima: Igra u MVP formi, ne da Vasi na teren!
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Iznad četiri ruske oblasti oborena 34 ukrajinska drona; Zelenski: Putin pokušava da nas istisne iz Kurske oblasti
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 25. novembra do 1. decembra)
Pressek pre 1 satjoš 10 povezanih