Повезане вести

Избацивање пред само финале, шок у задрузи! Четворо изгубило трку за 70.000 евра - пале сузе у студију! (видео)

Избацивање пред само финале, шок у задрузи! Четворо изгубило трку за 70.000 евра - пале сузе у студију! (видео)

Мондо 08.06.2023
Жана Ђорђевић, Слађа Лазић, Миљан Врачевић и Марко Марковић избачени су из Задруге. Жана Ђорђевић, Слађа Лазић, Миљан Врачевић и Марко Марковић избачени су из Задруге. Жељко Митровић, директор и власник Пинк Медиа Гроуп пре… »
Вечерас велико финале Задруге: Њих четворо је синоћ избачено из ријалитија, проговорили о победнику: "Она је фаворит"

Вечерас велико финале Задруге: Њих четворо је синоћ избачено из ријалитија, проговорили о победнику: "Она је фаворит"

Блиц 08.06.2023
Вечерас се одржава велико финале "Задруге 6", а ријалити је синоћ напустило још четворо задругара. Жана Ђорђевић, Слађа Лазић, Миљан Врачевић и Марко Марковић изгубили су шансу да се боре за награду од 70.000 евра. Они су по… »
Шок избацивање пред суперефинале: Нико не верује да су они напустили Шимановце, а кад је видео њу у студију расплакао и…

Шок избацивање пред суперефинале: Нико не верује да су они напустили Шимановце, а кад је видео њу у студију расплакао и…

Курир 08.06.2023
Жана Ђорђевић, Слађа Лазић, Миљан Врачевић и Марко Марковић изгубили су шансу да се боре за награду од 70.000 евра. - Нисам желела да изађем. Било би ми лакше да сам изашла синоћ, прексиноћ. Баш сам рекла Маји и Ани да сигурно… »

Вести дана »