Povezane vesti
Izbacivanje pred samo finale, šok u zadruzi! Četvoro izgubilo trku za 70.000 evra - pale suze u studiju! (video)
Mondo 08.06.2023
Žana Đorđević, Slađa Lazić, Miljan Vračević i Marko Marković izbačeni su iz Zadruge. Žana Đorđević, Slađa Lazić, Miljan Vračević i Marko Marković izbačeni su iz Zadruge. Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group pre nekoliko dana izdao je… »
Večeras veliko finale Zadruge: Njih četvoro je sinoć izbačeno iz rijalitija, progovorili o pobedniku: "Ona je favorit"
Blic 08.06.2023
Večeras se održava veliko finale "Zadruge 6", a rijaliti je sinoć napustilo još četvoro zadrugara. Žana Đorđević, Slađa Lazić, Miljan Vračević i Marko Marković izgubili su šansu da se bore za nagradu od 70.000 evra. Oni su po izlasku iz Bele kuće… »
Šok izbacivanje pred superefinale: Niko ne veruje da su oni napustili Šimanovce, a kad je video nju u studiju rasplakao i…
Kurir 08.06.2023
Žana Đorđević, Slađa Lazić, Miljan Vračević i Marko Marković izgubili su šansu da se bore za nagradu od 70.000 evra. - Nisam želela da izađem. Bilo bi mi lakše da sam izašla sinoć, preksinoć. Baš sam rekla Maji i Ani da sigurno idem sledeća, posbno sam… »
Vesti dana »
Pobeda Denvera nad Hjustonom, Jokić na korak od novog tripl-dabla
Nedeljnik pre 21 minutajoš 36 povezanih
Danas hladno, ponegde sa kišom i snegom i u nižim predelima, temperatura do šest stepeni u većini mesta
N1 Info pre 36 minutajoš 14 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 46 minutajoš 15 povezanih
Protesti danas u više mesta na godišnjicu napada na studente FDU, koji su pokrenuli talas blokada u Srbiji
Danas pre 31 minutajoš 7 povezanih
Stanje na putevima: Zbog kiše pogoršani uslovi za vožnju
Glas Zaječara pre 46 minutajoš 10 povezanih