Povezane vesti

Zbog dojave o bombi evakuisana Skupštine Crne Gore, sudovi...

Glas Amerike 08.06.2023
Podgorica — Zgrada Skupštine Crne Gore evakuisana je u četvrtak ujutru zbog dojave o postavljenoj bombi, a dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi stigle su i u nekoliko škola u više crnogorskih gradova, saopšteno je iz Uprave policije… »

Lažna dojava o podmetnutim bombama u školama, sudovima i Skupštini Crne Gore

Slobodna Evropa 08.06.2023
Dojava o postavljenim bombama u ustanovama na 165 lokacija u Crnoj Gori bila je lažna, saopštila je policija u četvrtak, 8. juna. Policija je navela kako je pregledala objekte na svim prijavljenim lokacijama i da radi na identifikaciji IP adrese sa… »

Dojave o bombama u nekoliko škola u Crnoj Gori, Skupštini i sudovima

Insajder 08.06.2023
Dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi stigla je jutros u Skupštinu Crne Gore i u nekoliko škola u toj državi. Dojavu o bombi dobili su danas i Viši, Vrhovni i Apelacioni sud u Podgorici, rekla je savetnica za odnose sa javnošću Višeg suda… »

Dojave o bombama u nekoliko škola u Crnoj Gori i u Skupštini

Danas 08.06.2023
Dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi stigla je jutros u Skupštinu Crne Gore i u nekoliko škola u toj državi. Policija je obaveštena o dojavama o bombama u školama, ali i u zgradi Skupštine koja je evakuisana. U skladu sa utvrđenim procedurama… »

Dojave o bombama širom škola i u skupštini crne gore: Đaci trebalo da polažu maturski ispit

Blic 08.06.2023
Zgrada Skupštine evakuisana je zbog dojave da je u toj instituciji postavljena bomba. To su "Vijestima" kazali iz Uprave policije, pojasnivši da je dojava stigla nešto prije 8.00 sati. "Pripadnici Uprave policije preduzimaju mere i radnje iz svoje… »

Uprava policije Crne Gore: DOJAVE O BOMBAMA u školama, zgrada Skupštine evakuisana

Dnevnik 08.06.2023
PODGORICA: Uprava policije Crne Gore saopštila je da je obaveštena o dojavama o postavljenim eksplozivnim napravama u školama u više gradova, kao i da je zgrada Skupštine evakuisana. U objavi na Tviteru navodi se da policija u skladu sa procedurama… »

Dojave o bombama u više crnogorskih škola, Skupština evakuisana

RTS 08.06.2023
Više crnogorskih škola, kao i zgrada Skupštine Srne Gore, evakuisani su nakon novih dojava o bombama. Iz Uprave policije saopštavaju su da preduzimaju mere i radnje u ovom slučaju, te da su provere u toku. Uprava policije Crne Gore saopštila je da… »

Vesti dana »