Повезане вести

Ивана Селаков смршала 13 килограма! Певачица открила у чему је трик - мрзи теретану, овако је успела да избори са вишком

Ивана Селаков смршала 13 килограма! Певачица открила у чему је трик - мрзи теретану, овако је успела да избори са вишком

Мондо 08.06.2023
Ивана Селаков одлучила је да "пресече" и успела да смрша 13 килограма, сада је открила и како. Ивана Селаков одлучила је да "пресече" и успела да смрша 13 килограма, сада је открила и како. Ивана Селаков никада није крила да… »
Певачица смршала 13 килограма: "Не волим да тренирам, избацила сам ове намирнице из исхране и истопила се"

Певачица смршала 13 килограма: "Не волим да тренирам, избацила сам ове намирнице из исхране и истопила се"

Блиц 08.06.2023
Певачица Ивана Селаков се током трудноће угојила 13 килограма, а уз помоћ дијете је успела да скине вишак након порођаја. – У трудноћи сам се угојила 13 килограма, али није то страшно. Знам да има доста жена које се и више угоје… »
Мрзим да вежбам: Ивана Селаков се у трудноћи угојила 13 килограма, а ево како је успела да смрша

Мрзим да вежбам: Ивана Селаков се у трудноћи угојила 13 килограма, а ево како је успела да смрша

Вечерње новости 07.06.2023
ИВАНА Селаков објаснила је да је морала да редукује исхрану како би скинула вишак килограма које је добила док је одржавала трудноћу. Фото АТА Имагес Ивана Селаков једна је од певачица која никада није крила да има проблема са… »

Вести дана »