Повезане вести

Гласајте за најбољег предузетника: "Јунаци микро бизниса 2023.": Са "3Банк" одабрали смо финалисте, за три најбоља Ви сте на…

Гласајте за најбољег предузетника: "Јунаци микро бизниса 2023.": Са "3Банк" одабрали смо финалисте, за три најбоља Ви сте на…

Блиц 08.06.2023
Дневни лист "Блиц" и "3 Банк" и ове године бирају најбоље предузетнике, а сада сте Ви на потезу. Стручни жири је одабрао финалисте, пет најбољих, а коме ће припасти вредне новчане награде одлучујете Ви. Гласањем имате право да… »
У посао је ушла без искуства, а данас јој је виноград и више него љубав: Бирамо најбољег предузетника: Ово је Наташина прича…

У посао је ушла без искуства, а данас јој је виноград и више него љубав: Бирамо најбољег предузетника: Ово је Наташина прича…

Блиц 08.06.2023
Иако не потиче из фамилије која се бавила виноградарством, Наташу то је није спутало да испуни своју жељу да има виноград и да прави вино. У посао који важи за породичну традицију ушла је без искуства, али са пуно рада и труда… »
"Нисам дозволила гашење породичног бизниса": Бирамо најбољег предузетника: Николина је инжењер информативних технологија…

"Нисам дозволила гашење породичног бизниса": Бирамо најбољег предузетника: Николина је инжењер информативних технологија…

Блиц 08.06.2023
Када је мама одлучила да прекине бизнис који је годинама водила, ја нисам могла да дозволим да се то угаси. Одрасла сам у тој фирми, као мала радила сам са њом и помагала јој, и нисам могла да замислим да се бавим неким другим… »

Вести дана »