Povezane vesti

Glasajte za najboljeg preduzetnika: "Junaci mikro biznisa 2023.": Sa "3Bank" odabrali smo finaliste, za tri najbolja Vi ste na…

Glasajte za najboljeg preduzetnika: "Junaci mikro biznisa 2023.": Sa "3Bank" odabrali smo finaliste, za tri najbolja Vi ste na…

Blic 08.06.2023
Dnevni list "Blic" i "3 Bank" i ove godine biraju najbolje preduzetnike, a sada ste Vi na potezu. Stručni žiri je odabrao finaliste, pet najboljih, a kome će pripasti vredne novčane nagrade odlučujete Vi. Glasanjem imate pravo da odaberete tri… »
U posao je ušla bez iskustva, a danas joj je vinograd i više nego ljubav: Biramo najboljeg preduzetnika: Ovo je Natašina…

U posao je ušla bez iskustva, a danas joj je vinograd i više nego ljubav: Biramo najboljeg preduzetnika: Ovo je Natašina…

Blic 08.06.2023
Iako ne potiče iz familije koja se bavila vinogradarstvom, Natašu to je nije sputalo da ispuni svoju želju da ima vinograd i da pravi vino. U posao koji važi za porodičnu tradiciju ušla je bez iskustva, ali sa puno rada i truda za kratko vreme… »
"Nisam dozvolila gašenje porodičnog biznisa": Biramo najboljeg preduzetnika: Nikolina je inženjer informativnih tehnologija…

"Nisam dozvolila gašenje porodičnog biznisa": Biramo najboljeg preduzetnika: Nikolina je inženjer informativnih tehnologija…

Blic 08.06.2023
Kada je mama odlučila da prekine biznis koji je godinama vodila, ja nisam mogla da dozvolim da se to ugasi. Odrasla sam u toj firmi, kao mala radila sam sa njom i pomagala joj, i nisam mogla da zamislim da se bavim nekim drugim poslom. Sa 18 godina sam… »

Vesti dana »