Povezane vesti

Ne davimo Beograd: Podrška akademske zajednice protestima 'Srbija protiv nasilja'

Beta 08.06.2023
U zajedničkom saopštenju koje je potpisalo 436 profesora, istraživača i saradnika univerziteta i instituta u Srbiji, navodi se da oni "svesni odgovornosti koju nosi akademski poziv", pružaju punu podršku zahtevima protesta "Srbija protiv nasilja"… »

Skoro 500 univerzitetskih profesora i saradnika podržalo protest „Srbija protiv nasilja“

Nova 08.06.2023
Oko 500 članova akademske zajednice do sada je potpisalo proglas kojim se pruža podrška građanskim protestima „Srbija protiv nasilja“. Spisak univerzitetskih profesora i saradnika koji su podržali protest dostupan je na linku. U proglasu se… »

Više od 430 nastavnika, istraživača i saradnika univerziteta podržalo "Srbija protiv nasilja"

Radio 021 08.06.2023
Podršku zahtevima protesta "Protiv nasilja" pružilo je 436 nastavnika, istraživača i saradnika univerziteta i instituta u Srbiji, saopštio je pokret Ne davimo Beograd. "Već čitavu deceniju, Srbija je zemlja u kojoj ne postoji sloboda medija. Srpski… »

Podrška akademske zajednice protestima Srbija protiv nasilja

Novi magazin 08.06.2023
U zajedničkom saopštenju koje je potpisalo 436 profesora, istraživača i saradnika univerziteta i instituta u Srbiji, navodi se da oni "svesni odgovornosti koju nosi akademski poziv", pružaju punu podršku zahtevima protesta "Srbija protiv nasilja"… »

Više od 500 članova akademske zajednice podržalo zahteve protesta „Srbija protiv nasilja“

Danas 08.06.2023
Više od 500 članova akademske zajednive do sada je potpisalo proglas kojim se pruža podrška građanskim protestima „Srbija protiv nasilja“. U proglasu se ističe da potpisani nastavnici, istraživači i saradnici univerziteta i instituta u Srbiji… »

Podršku zahtevima protesta „Protiv nasilja“ pružilo je 436 nastavnika, istraživača i saradnika univerziteta i instituta…

Danas 08.06.2023
Podršku zahtevima protesta „Protiv nasilja“ pružilo je 436 nastavnika, istraživača i saradnika univerziteta i instituta u Srbiji, saopštio je pokret Ne davimo Beograd. „Već čitavu deceniju, Srbija je zemlja u kojoj ne postoji sloboda medija… »

Ne davimo Beograd: Podrška akademske zajednice protestima ‘Srbija protiv nasilja’

Radio sto plus 08.06.2023
“Već čitavu deceniju, Srbija je zemlja u kojoj ne postoji sloboda medija. Već čitavu deceniju, Srbija je zemlja u kojoj ne postoji politička odgovornost. Umesto nje, u našem društvu se kao najviša vrlina uzdiže podanički odnos prema vlasti. Iz… »

Vesti dana »

Dojava o bombi u sportskoj hali u Novom Pazaru

Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Preminuo glumac Rajan O’Nil

Danas pre 43 minutajoš 1 povezana

Može li SPD da izvede Nemačku iz krize?

Danas pre 1 satjoš 1 povezana