Povezane vesti
,,Godinama sam sama”: Tea Tairović otkrila šta muškarac treba da poseduje da bi je osvojio
Kurir 08.06.2023
Mlada muzička zvezda, Tea Tairović, gostovala je na Radiju S3 gde je, između ostalog, govorila i o svom ljubavnom životu i o muškarcima. Da li ti se vremenom kriterijumi za partnera smanjuju ili povećavaju? – Bogami smanjuju. Pošto sam sama… »
"Godinama sam sama, sad je daj šta daš!" Tea Tairović progovorila o emotivnom životu, ovo treba da ima muškarac da bi je…
Kurir 08.06.2023
Tea Tairović nikada u javnosti ne priča o emotivnom životu. Iako su se pojavile informacije da je ona već dve i po godine u vezi s jednim imućnim dečkom, ona i dalje to ne želi da prizna. Tea u javnosti ističe da je sama. Ona je tokom gostovanja… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, pristižu građani iz drugih gradova
N1 Info pre 26 minutajoš 41 povezana

UŽIVO "15. za 15" danas u Beogradu: Građani se okupljaju širom grada, drugi putuju na skup
Radio 021 pre 20 minutajoš 77 povezanih

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 32 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 26 minutajoš 8 povezanih

Vučić obišao Ekspo: Želim Srbiju koja se grad i napreduje, Srbija će pobediti (VIDEO)
RTV pre 2 satajoš 13 povezanih