Povezane vesti
,,Godinama sam sama”: Tea Tairović otkrila šta muškarac treba da poseduje da bi je osvojio
Kurir 08.06.2023
Mlada muzička zvezda, Tea Tairović, gostovala je na Radiju S3 gde je, između ostalog, govorila i o svom ljubavnom životu i o muškarcima. Da li ti se vremenom kriterijumi za partnera smanjuju ili povećavaju? – Bogami smanjuju. Pošto sam sama… »
"Godinama sam sama, sad je daj šta daš!" Tea Tairović progovorila o emotivnom životu, ovo treba da ima muškarac da bi je…
Kurir 08.06.2023
Tea Tairović nikada u javnosti ne priča o emotivnom životu. Iako su se pojavile informacije da je ona već dve i po godine u vezi s jednim imućnim dečkom, ona i dalje to ne želi da prizna. Tea u javnosti ističe da je sama. Ona je tokom gostovanja… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 13 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 19 minutajoš 30 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 19 minutajoš 20 povezanih

Jezivi slučaj porodičnog nasilja u Čačku Sin ubio roditelje, lišen spobode tri sata kasnije
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 44 minutajoš 9 povezanih