Povezane vesti

ZSO: Rama ima predlog, ali nije za svačije oči

Vreme 08.06.2023
Kosovo i Metohija "Nacrt nije za javno objavljivanje. To je samo doprinos, ali ono što mogu da kažem je da ko zaista želi rešenje, spreman je da ga uzme i primeni”, poručio je albanski premijer. Zajednica srpskih opština bila je danas tema i u… »

Kurti: Izneću svoju viziju statuta ZSO posle dogovora o njenim principima

Dnevnik 08.06.2023
PRIŠTINA: Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da će konkretizovati svoju viziju nacrta statuta Zajednice srpskih opština (ZSO) ukoliko postoji načelni dogovor o njenim principima. On je ponovio svoje neslaganje… »

Kurti spreman da proširi svoju viziju za formiranje Zajednice

Slobodna Evropa 08.06.2023
Premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti je rekao da može da proširi nacrt njegove vizije oko formiranja Zajednice opština sa srpskom većinom, ali da najpre sve strane moraju da se slože oko toga. Kurti je u Briselu 2. maja predstavio ovu viziju a nakon… »

Kurti: Izneću svoju viziju statuta ZSO posle dogovora o njenim principima

RTV 08.06.2023
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je danas da će konkretizovati svoju viziju nacrta statuta Zajednice srpskih opština (ZSO) ukoliko postoji načelni dogovor o njenim principima. On je ponovio svoje neslaganje… »

Kurti: Predstaviću Nacrt statuta ZSO kad se dogovorimo o njenim principima

Danas 08.06.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da će konkretizovati svoju viziju za nacrt Statuta Zajednice srpskih opština tek kada se postigne dogovor o njenim ključnim principima, prenosi Dukadjini. Kurti je na današnjoj plenarnoj sednici Skupštine Kosova… »

“Predstaviću Nacrt statuta ZSO kad se dogovorimo o njenim principima”

Vesti online 08.06.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da će konkretizovati svoju viziju Nacrta statuta Zajednice srpskih opština tek kada se postigne dogovor o njenim ključnim principima. Kurti je na današnjoj plenarnoj sednici Skupštine Kosova rekao da ne može da… »

Kurti: Prvo dogovor o principima pa onda nacrt Statuta ZSO

RTS 08.06.2023
Premijer u Prištini Aljbin Kurti najavio je da će konkretizovati svoju viziju nacrta statuta Zajednice opština sa srpskom većinom ukoliko postoji načelna usklađenost njenih stubova, odnosno kada se postigne dogovor o principima statuta. Aljbin Kurti… »

Kurti: Izneću svoju viziju statuta ZSO posle dogovora o njenim principima

Euronews 08.06.2023
Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da će konkretizovati svoju viziju nacrta statuta Zajednice srpskih opština (ZSO) ukoliko postoji načelni dogovor o njenim principima. On je ponovio svoje neslaganje sa nacrtom… »

Vesti dana »