Povezane vesti
Tramp traži novo suđenje u slučaju seksualnog zlostavljanja književnice
Politika 08.06.2023
NjUJORK – Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je danas novo suđenje u građanskoj parnici koju je protiv njega pokrenula književnica Elizabet Džin Kerol, u kojoj je Tramp proglašen krivim zbog seksualnog zlostavljanja i klevete, te mu ja… »
Tramp ne odustaje: Traži novo suđenje u slučaju seksualnog zlostavljanja književnice
Kurir 08.06.2023
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je danas novo suđenje u građanskoj parnici koju je protiv njega pokrenula književnica Elizabet Džin Kerol, u kojoj je Tramp proglašen krivim zbog seksualnog zlostavljanja i klevete, te mu ja naređeneo da… »
Euronews 08.06.2023
Bivši predsednik SAD Donald Tramp zatražio je danas novo suđenje u građanskoj parnici koju je protiv njega pokrenula književnica Elizabet Džin Kerol, u kojoj je Tramp proglašen krivim zbog seksualnog zlostavljanja i klevete, te mu ja naređeneo da… »
Vesti online 08.06.2023
Vesti dana »
Stižu nam jaki mrazevi! Rhmz objavio detaljnu prognozu od januara do juna: Proleće će nas ove godine iznenaditi, a onda preokret!
Kurir pre 9 minutajoš 22 povezane
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 28 minutajoš 18 povezanih
Blokada kod Pravnog fakulteta u Beogradu zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 12 povezanih