Повезане вести
Потресна исповест баке убијене девојчице у рипњу: Хтео је све да нас побије, упао је крвав у кућу, срце ми је пукло кад сам…
Курир 08.06.2023
"Пустош нам је у кући, тишина и туга. Од када је убио моју унуку, а мене посекао ножем, нема овде живота. Ране ми зарастају, али бол за дететом неће никада проћи" Овако за Курир прича М.П. из Рипња чију је шеснаестогодишњу… »
“Ја своје дете више немам, нека ми каже зашто је то урадио?”: Потресна исповест мајке убијене девојчице у Рипњу
Нова 08.06.2023
“Увек је причао са њом лепо, причао је како је гледа као своје дете, а онда… дошло је до најцрњег. Убио је моју ћерку на правди Бога, нисам могла да спасим своје дете“, овим речима за Нова.рс први пут од монструозног злочина у… »
Вести дана »
Оленику уручен позив за информативни разговор због изазивања панике лажима о звучном топу
Телеграф пре 24 сатајош 36 повезаних
Пауновић: Нема елемената за истрагу о наводној симулацији употребе звучног топа
Бета пре 11 сатијош 12 повезаних
Европа гори под топлотном куполом: Све што треба да знате о феномену "Омега блок" и смртоносним врућинама које доноси
Нова пре 2 сатајош 29 повезаних
Скромни Енглези и паркирани "аутобус" Гане: Након голеаде против Хрватске, селекција Томаса Тухела подбацила
Вечерње новости пре 24 сатајош 43 повезане
Сенат Конгреса САД изгласао резолуцију којом настоји да спречи наставак рата против Ирана
Бета пре 24 сатајош 41 повезана