Povezane vesti
''Prethodne dve nedelje će me učiniti jačom'' Beloruska zvezda nakon ispadanja sa Rolan Garosa
Večernje novosti 09.06.2023
Beloruska teniserka Arina Sabalenka izjavila je nakon ispadanja sa Rolan Garosa da je iscrpljena i da se nada da će je poraz učiniti jačom, prenosi Sportklub. Tanjug/AP Češka teniserka Karolina Muhova plasirala se u finale Rolan Garosa pošto je… »
Sabalenka: Iscrpljena sam posle dve nedelje tenisa na šljaci
Sport klub 09.06.2023
Beloruska teniserka Arina Sabalenka priznala je da je bila iscrpljena i fizički i psihički posle eliminacije u polufinalu Rolan Garosa, ali je i priznala da se raduje povratku na Vimbldon. „Trenutno sam stvarno iscrpljena, ali mislim da je to samo… »
Švjontek se treći put plasirala u finale Rolan Garosa
Danas 08.06.2023
Prva teniserka sveta, Poljakinja Iga Švjontek igraće za svoju četvrtu grend slem titulu u karijeri, a treću na Rolan Garosu, pošto je danas u drugom polufinalu pobedila Brazilku Beatris Hadad Maju sa 6:2, 7:6(7). Baš kao što je to uradila i 2020… »
Muhova posle preokreta do finala Rolan Garosa
Danas 08.06.2023
Češka teniserka Karolina Muhova plasirala se danas u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u Parizu pobedila drugu igračicu sveta Arinu Sabalenku sa 7:6 (5), 6:7 (5), 7:5. Muhova, 43. igračica sveta, pobedila je Beloruskinju posle tri sata i… »
Kad "naljutiš" najbolju na svetu: Iga Švjontek izgubila dva i po puta više gemova nego inače, pa prošla u finale Rolan…
Večernje novosti 08.06.2023
ROLAN garos 2023 je ušao u samu završnicu: upravo je postalo poznato ko će igrati za titulu u pojedinačnoj konkurenciji teniserki. FOTO: Tanjug/AP Iga Švojntek, prvi nosilac na Otvorenom prvenstvu Francuske, pobedila je u polufinalu Beatriz Maju… »
Vesti dana »

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane

Dostojanstveno, uz suze, jecaje i molitvu sahranjena 31 žrtva požara; Kocevski: Uzrok tragedije nepoštovanje zakona i duboka sistemska korupcija
RTV pre 4 satijoš 57 povezanih

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 7 satijoš 27 povezanih