Повезане вести

''Претходне две недеље ће ме учинити јачом'' Белоруска звезда након испадања са Ролан Гароса

''Претходне две недеље ће ме учинити јачом'' Белоруска звезда након испадања са Ролан Гароса

Вечерње новости 09.06.2023
Белоруска тенисерка Арина Сабаленка изјавила је након испадања са Ролан Гароса да је исцрпљена и да се нада да ће је пораз учинити јачом, преноси Спортклуб. Тањуг/АП Чешка тенисерка Каролина Мухова пласирала се у финале Ролан… »
Сабаленка: Исцрпљена сам после две недеље тениса на шљаци

Сабаленка: Исцрпљена сам после две недеље тениса на шљаци

Спорт клуб 09.06.2023
Белоруска тенисерка Арина Сабаленка признала је да је била исцрпљена и физички и психички после елиминације у полуфиналу Ролан Гароса, али је и признала да се радује повратку на Вимблдон. „Тренутно сам стварно исцрпљена, али… »
Швјонтек се трећи пут пласирала у финале Ролан Гароса

Швјонтек се трећи пут пласирала у финале Ролан Гароса

Данас 08.06.2023
Прва тенисерка света, Пољакиња Ига Швјонтек играће за своју четврту гренд слем титулу у каријери, а трећу на Ролан Гаросу, пошто је данас у другом полуфиналу победила Бразилку Беатрис Хадад Мају са 6:2, 7:6(7). Баш као што је… »
Мухова после преокрета до финала Ролан Гароса

Мухова после преокрета до финала Ролан Гароса

Данас 08.06.2023
Чешка тенисерка Каролина Мухова пласирала се данас у финале Отвореног првенства Француске, пошто је у Паризу победила другу играчицу света Арину Сабаленку са 7:6 (5), 6:7 (5), 7:5. Мухова, 43. играчица света, победила је… »
Кад "наљутиш" најбољу на свету: Ига Швјонтек изгубила два и по пута више гемова него иначе, па прошла у финале Ролан Гароса…

Кад "наљутиш" најбољу на свету: Ига Швјонтек изгубила два и по пута више гемова него иначе, па прошла у финале Ролан Гароса…

Вечерње новости 08.06.2023
РОЛАН гарос 2023 је ушао у саму завршницу: управо је постало познато ко ће играти за титулу у појединачној конкуренцији тенисерки. ФОТО: Тањуг/АП Ига Швојнтек, први носилац на Отвореном првенству Француске, победила је у… »

Вести дана »