Повезане вести
Вучић у “Рибникару”: Лажна фотографија или спин
Време 09.06.2023
Политика Фотографије на којима се види како се председник Србије уписује у књигу жалости појавиле су се у режимским медијима, више од месец дана након трагедије у Основној школи “Владислав Рибникар”. Више од месец дана после… »
„Баш ме брига да ли је слика права или лажна. Ви сте лажни“: Кесић о Вучићевој „фото-монтажи“ из „Рибникара“
Нова 09.06.2023
Након што је Александар Вучић тврдио да је посетио Основну школу "Владислав Рибникар" у којој се 3. маја десио масакр у којем је убијено деветоро деце и школски чувар, а рењено још петоро, али да није са собом водио камере… »
Кесић о Вучићевој фотки из Рибникара: Баш ме брига да ли је права, Ви сте лажни
Н1 Инфо 09.06.2023
Водитељ Зоран Кесић прекинуо је дебату на друштвеним мрежама о томе да ли је фотографија председника Александра Вучића у Основној школи "Владислав Рибникар" лажна или не, наводећи да то није ни важно јер је сам председник лажан… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Уживо почела "Задруга - Елита 9" Изненађење: Ушао асмин дурџић, па Мина Врбашки! Миљана напала Алибабу, Анђело пресадио косу, а Сантана непрепознатљив (видео)
Блиц пре 30 минутајош 3 повезане

Страшно! Камере уснимиле задњицу Маје Маринковић, у ово је уградила 840 кубила силикона: Сада је скроз чудно
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане