Повезане вести

Сви мисле да ми радимо за неког, да смо нечији: Новинар Радмило Марковић из БИРН-а, редакције која је добила награду…

Сви мисле да ми радимо за неког, да смо нечији: Новинар Радмило Марковић из БИРН-а, редакције која је добила награду…

Данас 09.06.2023
Сви мисле да ми радимо за неког, а онда када нешто објавимо уследи питање: „Што си то објавио? Ко је теби дао те податке? Што баш сад објављујеш те податке“. Сви мисле да смо ми нечији, будући да се они тако служе медијима и… »
Редакција Данаса доделила награде „Станислав Сташа Маринковић“ и „Никола Бурзан“ БИРН-у и Милошу Обрадовићу

Редакција Данаса доделила награде „Станислав Сташа Маринковић“ и „Никола Бурзан“ БИРН-у и Милошу Обрадовићу

Данас 09.06.2023
Поводом 26. рођендана Данаса, који се обележава данас, у просторијама редакције додељене су овогодишње награде „Никола Бурзан“ и „Станислав Сташа Маринковић“. Награда “Станислав Сташа Маринковић” за 2023. годину припала је… »
Награда „Станислав Сташа Маринковић“ редакцији БИРН-а: Интерес јавности на првом месту

Награда „Станислав Сташа Маринковић“ редакцији БИРН-а: Интерес јавности на првом месту

Данас 09.06.2023
Награда „Станислав Сташа Маринковић“ коју дневни лист Данас традиционално додељује за новинарску храброст и посебне домете у истраживачком и аналитичком новинарству, а поводом Дана листа, 9. јуна, ове године је једногласном… »
Прави новинар: Ко је Милош Обрадовић, овогодишњи добитник награде Никола Бурзан?

Прави новинар: Ко је Милош Обрадовић, овогодишњи добитник награде Никола Бурзан?

Данас 09.06.2023
Ове године, Данасову награду „Никола Бурзан“ добио је Милош Обрадовић, новинар економске рубрике нашег листа. „Бурзан“ се додељује најбољем новинару или другом запосленом у редакцији у последњих годину дана, а по том… »

Вести дана »