Повезане вести
Зорица бесна на анину куму, спремна да је раскринка! Прикупља информације за обрачун: Много сам љута, гореће! Хаос тек следи!…
Курир 10.06.2023
Зорица Марковић, која је током Задруге 6 све време била уз Ану Ћурчић, бесна је на њену куму Милену Качавенду. Иако су се срдачно поздравиле након што је певачица напустила ријалити, одређене информације које је сазнала су је… »
Куме у рату? Качавенда чула да је Ана негирала њене приче! Пуца пријатељтво: И њена мајка је рекла да је везивана за…
Курир 10.06.2023
Ана Ћурчић другопласирана је у шестој сезони ријалитија ''Задруга'', а по изласку је сазнала да је и напољу вођена кампања, као и да је бројни прљав веш из њеног односа са Звезданом Славнићем изнет у јавност, што је њу… »
"Плашим се звезданове реакције": Ана Ћурчић у страху, ево од чега стрепи, споменула и Анђелу (видео)
Курир 10.06.2023
Ана Ћурчић је, пошто је заузела друго место у Задрузи 6, открила да се боји реакције Звездана Славнића. - Плашим се његове реакције, шта ће урадити после свега. Све његове ствари сам одмах избацила када ме је јавно преварио -… »
Шок! Ана Ћурчић демантовала све кумине приче: Не може да верује шта је Милена јавно износила, а ево да ли ће се удати за Булића…
Курир 10.06.2023
Ана Ћурчић заузела је друго место у Задрузи 6 и није крила разочарење. Оно што ју је највише шокирало јесте њена кума Милена Качавенда и њене изјаве које је давала медијима. - Ја сам морални победник - рекла је Ћурчићева, а… »
Много је одмогла Ани, оно што сам чула је страшно: Зорица након неколико сати у спољем свету променила мишљење о Качавенди!…
Курир 10.06.2023
Зорица Марковић за само неколико сати у Шимановцима потпуно је променила мишљење о куми Ане Ћурчић, Милени Качавенди, па је најавила њено потпуно раскринкавање. Наиме, како је певачица открила тек ће проговорити о томе на… »
"Јел то та кума што мене не: Воли?" Зорица Марковић очи у очи са Миленом Качавендом, а мајка Ане Ћурчић плаче као киша -…
Блиц 09.06.2023
Вечерас се одржава суперфинале шесте сезоне ријалитија "Задруга", а Зорица Марковић напустила је Задругу и освојила 13. место. Она се поздравила са задругарима, па оришла са Рајског острва. На њено изненађење, Зорицу је… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић са представницима малих приватних бензинских станица о снабдевању нафтом
Недељник пре 1 сатјош 28 повезаних
Директор Нафтне индустрије Србије каже да још постоји шанса за лиценцу САД
Слободна Европа пре 1 сатјош 24 повезане
Облачно и кишовито време у Србији уз олујни југоисточни ветар и наранџасти метео-аларм на југу Баната
Наслови.аи пре 12 минутајош 31 повезана