Повезане вести

Јокић о успесима Ђоковића: Послао ми је поруку, част ми је бити његов земљак

Јокић о успесима Ђоковића: Послао ми је поруку, част ми је бити његов земљак

РТС 10.06.2023
Никола Јокић и Денвер нагетси су новом победом над Мајами хитом стигли на корак до титуле. "Џокер" се надовезао на победу Новака Ђоковића у полуфиналу Ролан Гароса, што је било и једно од питања на конференцији за медије… »
„Писао ми је стварно, није слагао“: Јокић о Новаку Ђоковићу након победе у НБА финалу

„Писао ми је стварно, није слагао“: Јокић о Новаку Ђоковићу након победе у НБА финалу

Данас 10.06.2023
Никола Јокић је конференцији за медије, након победе његових Денвер Нагетса над Мајамијем у четвртој утакмици НБА финала, рекао да је у контакту са Новаком Ђоковићем. Јокић је са својим Денвером дошао на корак до шампионске… »
Јокићу стигла порука са Ролан Гароса: ''Стварно је, Ноле није лагао!''

Јокићу стигла порука са Ролан Гароса: ''Стварно је, Ноле није лагао!''

Спортске.нет 10.06.2023
Србија по ко зна који пут може да буде поносна на своје најбоље спортисте, поготово ових дана. Док се Новак Ђоковић бори за рекордну, 23. гренд слем титулу, а до ње би могао да дође већ сутра у финалу ролан Гароса против… »
Јокић: Срећни смо што имамо Ђоковића (видео)

Јокић: Срећни смо што имамо Ђоковића (видео)

Спортски журнал 10.06.2023
Никола истиче да су људи у Србији пресрећни што имају такву личност да их представља. Колико је природан, непосредан и колико је остао дете у најбољем смислу те речи Никола Јокић је показао и на конференцији за новинаре. Кад… »
Никола: Новак ми је писао, част је што сам његов земљак

Нови магазин 10.06.2023
После победе Денвера против Мајамија у четвртом мечу НБА финале, једно од питања за Николу Јокића било је везано за Новака Ђоковића. Српски ас је раније у петак у полуфинала Ролан Гароса победио Карлоса Алкараза и стигао на… »
Јокић открио да је добио поруку од Ђоковића: Имати њега за сународника је част

Јокић открио да је добио поруку од Ђоковића: Имати њега за сународника је част

Вести онлине 10.06.2023
Српски кошаркаш Никола Јокић открио је да је добио поруку од Новака Ђоковића и да је велика привилегија имати најбољег тенисера света за сународника. Јокић је на конференцији за медије после победе Денвера у Мајамију (108:85)… »

Спорт клуб 10.06.2023
После победе Денвера против Мајамија у четвртом мечу НБА финале, једно од питања за Николу Јокића било је везано за Новака Ђоковића. Српски ас је раније у петак у полуфинала Ролан Гароса победио Карлоса Алкараза и стигао на… »

Вести дана »