Повезане вести
"Ја сам једно велико: Г**** и швалер" Јањуш се јавно покајао пред камерама због преваре супруге: Ево шта му је Ена поручила…
Блиц 10.06.2023
Марко Јањушевић Јањуш заузео је осмо место у суперфиналу "Задруге", а своје разочарење није крио. - Ово је све ријалити. Гледаоци су ти који одлучују, нажалост можда не виде и не чују добро. Задовољан сам са самим собом, али… »
"Ана је манипулисала са причом" Јањуш бесан на гласаче, оплео по Ћурчићки и Звездану, а онда открио код жене ће преспавати…
Курир 10.06.2023
Марко Јањушевић Јањуш је заузео високо седмо место у Задрузи, али он апсолуно није задовољан пласманом. "Не може свако да победи, мораш да имаш озбиљну причи да би ти купио гласаче. Искрено да ти кажем, мислим да је Ана… »
Вести дана »
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 5 сатијош 29 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 9 сатијош 9 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 4 минутајош 41 повезана