Повезане вести
Љубавна прича алекс и Цара налик холивудском филму! Једно другом први и последњи партнери у ријалитију, ево како је све…
Курир 10.06.2023
Александра Николић, победница шесте сезоне Задруге, изашла је из ријалитија као вереница Филипа Цара, свог првог дечка из овог формата. Љубавни пар упознао се приликом првог појављивања Цара у овом пројекту, а њихова веза… »
Пар сати након финала огласио се Филип цар! Једним потезом објаснио шта се дешава са Александром након изласка из ријалитија!
Курир 10.06.2023
Александра Николић синоћ је одлуком публике проглашена за победницу шесте сезоне Задруге. Иако су многи сумњали у њену везу са Филипом Царем, он се први пут огласио и јасно свима дао дао знања у каквим су односима након… »
Брутална реакција Дејана драгојевића! Преварила га у Задрузи, верила се и однела победу - овако коментарише Александру!
Мондо 10.06.2023
Александра Николић однела је победу у шестој сезони Задруге, а свој коментар дао је и њен бивши дечко Дејан Драгојевић. Александра Николић однела је победу у шестој сезони Задруге, а свој коментар дао је и њен бивши дечко Дејан… »
Победница Задруге преломила! Александра Николић: Удајем се за Цара и рађам децу!
Курир 10.06.2023
Александра Николић не крије срећу што је из "Задруге" изашла као победница богатија за 50.000 евра. Николићева је спремна за венчање с Филипом Царем, а иако је у ријалитију пустила језик, сад је променила плочу и о свима има… »
(Видео) Драма иза кулиса задруге: Ана Ћурчић беснела што није освојила прво место, вереница Ивана Маринковића спустила Зорицу…
Блиц 10.06.2023
Синоћ је у "Задрузи" победила Александра Николић и освојила 50.000 евра, а другопласирана је била Ана Ћурчић. Међутим, велико суперфинале није могло да прође без драма које су се дешавале иза кулиса. Наиме, након проглашења… »
Александра показала веренички прстен, дијамант сија! Филип Цар се баш отворио, Николићка има чиме да се хвали! Није се штедело!…
Курир 10.06.2023
Александра Николић освојила је прво место у шестој сезони ријалитија ''Задруга'' и награду од 50.000 евра. Како је и сама рекла, поносна је на себе и своје учешће у овој сезони. Поред победе коју је однела, Алекс је освојила и… »
Победница “Задруге” добро зна на шта ће да потроши 50.000 евра: У плану и нови бизнис!
Вести онлине 10.06.2023
Александра Николић изашла је из “Задруге 6” као победница, па је тако кући поред статуице однела и 50.000 евра, што је главна награда овог ријалитија. Уз то, иначе, добиће и договорени хонорар, преносе медији. Како је издржала… »
Ево на шта ће Александра Николић потрошити 50.000 евра Паметно улаже и неће жалити ни цента
Блиц 10.06.2023
Синоћ је у "Задрузи" победила Александра Николић и освојила 50.000 евра, а другопласирана је била Ана Ћурчић. Она је открила и на шта ће потрошити главну награду од 50.000 евра. - Помоћи ћу породици, средићу стан, неки део ћу… »
"Оспоравали су ме, а народ је рекао своје": Први интервју победнице Задруге 6 Александре Николић: О сусрету са Дејаном…
Блиц 10.06.2023
Александра Николић победила је у "Задрузи 6", а пред нашим камерама дала је први интервју по проглашењу победника. - Преплављена сам емоцијама! Мајка ме је грлила, не знам више ни шта ми је рекла... (смех) Покушавали су да ме… »
Она је фолирант Маја Маринковић жестоко оплела по Алекс Николић, њихово ривалство се наставља и након Задруге
Ало 10.06.2023
Маја Маринковић напустила је Белу кућу са осмехом на лицу, а свом оцу Такију Маринковићу залетела се у загрљај на самом изласку. Маја је проговорила о свом пласману, али и учешћу у шестој сезон - Ово је сасвим океј, али могло је… »
Вести дана »

Студент ФТН-а који штрајкује глађу ипак није пребачен у болницу, колеге и Зборови зову на протест у четвртак испред суда у НС
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 41 повезана

Ухапшен дилер из Инђије: Полиција у његовом стану пронашла амфетамин и марихуану!
Курир пре 2 сатајош 44 повезане

Комшиница Љиљана о језивом злочину у Бечу, Србин убио жену, ћерку тешко ранио: "Више се не осећам безбедно"
Телеграф пре 38 минутајош 25 повезаних

Управа: Студент Богдан данас поподне пребачен у болницу, штрајкује глађу пет дана
Н1 Инфо пре 8 минутајош 35 повезаних