Povezane vesti
"Marta ne može da me gleda, ona me je rastavila od Kitića" Sandra Afrika udarila na Miletovu ženu: "nema nijedan hit"
Blic 10.06.2023
Pevačica Sandra Afrika odlučila je nakon nekoliko godina ćutanja da oplete po Marti Savić, supruzi Mileta Kitića. Naime, svima je poznato da je Sandra na estradnu scenu kročila tako što je bila upravo Miletova igračica uz njegov čuveni hit "Šampanjac". -… »
Dok je donosio lovu, bila sam dobra: Sandra Afrika pecnula Martu Savić - Postala ljubomorna kad je videla kakva sam riba
Mondo 10.06.2023
Pevačica Sandra Afrika o odnosu sa suprugom Mileta Kitića s kojim je počela karijeru kao igračica. Pevačica Sandra Afrika o odnosu sa suprugom Mileta Kitića s kojim je počela karijeru kao igračica Pevačica Sandra Afrika karijeru je počela kao prateća… »
Vesti dana »
Najmanje 25 osoba poginulo u udarima na iranske gradove, Iran nastavlja napade na Izrael i region
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Šok prognoza RHMZ, stiže drastična promena: Sa 25 stepeni idemo pravo u ledeni talas: Mraz će okovati Srbiju, a ovde će padati sneg na Uskrs!
Blic pre 6 minutajoš 24 povezane
Rat stiže u Ameriku?! Tačno ovog dana će sve eksplodirati: Iran sprema nezapamćenu osvetu, ističe Trampov ultimatum, broje se mrtvi na Bliskom istoku (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 29 povezanih
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih