Povezane vesti
To samo budala može da izjavi! Zorica urnisala Anđelu - "Gađala me, izazivala fizički kontakt i želela smrt mojoj deci"
Mondo 10.06.2023
Pevačica Zorica Marković, prijateljica Ane Ćurčić, drugoplasirane učesnice Zadruge, otkrila šta misli o diskvalifikovanoj Anđeli. Pevačica Zorica Marković, prijateljica Ane Ćurčić, drugoplasirane učesnice Zadruge, otkrila šta misli o diskvalifikovanoj… »
"Anđela je poželela smrt meni i mojoj deci, ona je vazduh" Zorica Marković zgrožena Đuričićkom: To samo budala može da kaže…
Kurir 10.06.2023
Zorica Marković nakon napuštanja "Zadruge" progovorila je o prijateljstvu sa Anom Ćurčić, o dešavanjima u Beloj kući, kao i o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić. - Nisam očekivala ni ovo, presrećna sam. Ja sam uvek na ženskoj strani i to će uvek tako… »
Vesti dana »

Iran i Izrael na krv i nož Opšti haos u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija (video)
Alo pre 13 minutajoš 17 povezanih

Kada stiže novi tropski talas u Srbiju, temperature preko 35 stepeni: Nova prognoza Marka Čubrila do kraja juna
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih

Počinju gužve, Srbi kreću na more! Ovog vikenda veći broj vozila na putevima prema destinacijama za odmor
Kurir pre 3 minutajoš 11 povezanih

Ludilo kakvo nije viđeno na svetskom klupskom prvenstvu! Navijači iz Tunisa pali u trans posle velike pobede Esperansa! (foto, video)
Kurir pre 3 minutajoš 12 povezanih