Povezane vesti
Kolaković: Stvarno sam pomislio da možemo da pobedimo Japan
Sport klub 10.06.2023
Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon meča sa Japanom da su mu pomešani utisci jer je pomislio da su u jednom trenutku mogli da pobede Japan. Odbojkaši reprezentacije Srbije pretrpeli su poraz od ekipe Japana 3:1 (22:25, 25:21, 25:23… »
Kolaković: Pomešan mi je utisak, stvarno sam pomislio da možemo da pobedimo Japa
Dnevnik 10.06.2023
NAGOJA: Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon meča sa Japanom da su mu pomešani utisci jer je pomislio da su u jednom trenutku mogli da pobede Japan, prenosi Mocartsport. Odbojkaši reprezentacije Srbije pretrpeli su poraz od ekipe… »
Slovenija srušila olimpijske prvake
Sport klub 10.06.2023
Odbojkaška reprezentacije Slovenije stigla je do druge pobede na prvom turnire Lige nacija u Nagoji. Savladali su aktuelne olimpijske šampione Francuze 3:1 (25:23, 25:18, 21:25, 25:22). Na putu do trijumfa Slovence je nosio Rok Možič, koji je stigao do… »
Vesti dana »
FOTO Ovo su muškarci iz Srbije sa kriminalnim dosijeima koji su zadržani na aerodromu Tivat: Navodno im je zadatak bio da obezbeđuju Vučića
Nova pre 45 minutajoš 32 povezane
Direktorat: Nijednom avio-prevozniku nije uskraćeno pravo obavljanja letova između Srbije i EU
Danas pre 9 minutajoš 26 povezanih
Đedović sa Djukovim u Sankt Peterburgu: Traži se rešenje za vlasništvo NIS-a i energetsku sigurnost
NIN pre 14 minutajoš 25 povezanih
Uhapšen osumnjičeni vođa kriminalne grupe, zaplenjena droga vredna gotovo 200.000 evra
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih
Ministarstvo prosvete: Deo škola pregledan, dojave o postavljenim bombama bile lažne
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih