Povezane vesti
Kolaković: Stvarno sam pomislio da možemo da pobedimo Japan
Sport klub 10.06.2023
Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon meča sa Japanom da su mu pomešani utisci jer je pomislio da su u jednom trenutku mogli da pobede Japan. Odbojkaši reprezentacije Srbije pretrpeli su poraz od ekipe Japana 3:1 (22:25, 25:21, 25:23… »
Kolaković: Pomešan mi je utisak, stvarno sam pomislio da možemo da pobedimo Japa
Dnevnik 10.06.2023
NAGOJA: Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon meča sa Japanom da su mu pomešani utisci jer je pomislio da su u jednom trenutku mogli da pobede Japan, prenosi Mocartsport. Odbojkaši reprezentacije Srbije pretrpeli su poraz od ekipe… »
Slovenija srušila olimpijske prvake
Sport klub 10.06.2023
Odbojkaška reprezentacije Slovenije stigla je do druge pobede na prvom turnire Lige nacija u Nagoji. Savladali su aktuelne olimpijske šampione Francuze 3:1 (25:23, 25:18, 21:25, 25:22). Na putu do trijumfa Slovence je nosio Rok Možič, koji je stigao do… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

Ako Putin i Tramp povuku ovaj potez, to je kraj za Ukrajinu! Najveća noćna mora Evrope i NATO može da se ostvari: 5 scenarija za kraj rata i malo je reći da je Zelenski u problemu
Blic pre 27 minutajoš 5 povezanih

Najviši vulkan u Evroaziji izbacio pepeo na visinu od 12 kilometara! Ide u ovom pravcu, može da padne na ova mesta: Aktivnost se ne smiruje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

On je zaštitnik svih koji nepravedno stradaju zbog svojih uverenja Danas se slavi sveti mučenik Kalinik
Dnevnik pre 6 satijoš 3 povezane