Povezane vesti
Kolaković: Stvarno sam pomislio da možemo da pobedimo Japan
Sport klub 10.06.2023
Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon meča sa Japanom da su mu pomešani utisci jer je pomislio da su u jednom trenutku mogli da pobede Japan. Odbojkaši reprezentacije Srbije pretrpeli su poraz od ekipe Japana 3:1 (22:25, 25:21, 25:23… »
Kolaković: Pomešan mi je utisak, stvarno sam pomislio da možemo da pobedimo Japa
Dnevnik 10.06.2023
NAGOJA: Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon meča sa Japanom da su mu pomešani utisci jer je pomislio da su u jednom trenutku mogli da pobede Japan, prenosi Mocartsport. Odbojkaši reprezentacije Srbije pretrpeli su poraz od ekipe… »
Slovenija srušila olimpijske prvake
Sport klub 10.06.2023
Odbojkaška reprezentacije Slovenije stigla je do druge pobede na prvom turnire Lige nacija u Nagoji. Savladali su aktuelne olimpijske šampione Francuze 3:1 (25:23, 25:18, 21:25, 25:22). Na putu do trijumfa Slovence je nosio Rok Možič, koji je stigao do… »
Vesti dana »
(Mape) Opasna pojava se spušta i guta celu Srbiju: RHMZ izdao upozorenje na opasne meteorološke uslove, samo jedan mali deo zemlje biće pošteđen
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Šturm - Zvezda u 6. kolu Lige Evrope
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Odjeci Vučićeve posete Briselu: U "Jutru na Blic" o predlogu predsednika Srbije da sve zemlje Zapadnog Balkana uđu zajedno u EU
Blic pre 20 minutajoš 4 povezane
(Video) Ukrajinci razneli ruski naftni brod vredan 30 miliona dolara: Težak udar u Crnom moru, objavljen snimak ogromne eksplozije
Blic pre 10 satijoš 7 povezanih
Na današnji dan: Umrli Esma Redžepova i Franjo Tuđman, otvorena prva automobilska izložba
Radio 021 pre 25 minutajoš 3 povezane