Povezane vesti

Napadnut Lav Pajkić: Naneto mi je više udaraca u glavu

Napadnut Lav Pajkić: Naneto mi je više udaraca u glavu

Politika 10.06.2023
Televizijski voditelj i državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Lav Pajkić saopštio je na svom Instagram profilu da je napadnut sinoć ispred ulaza u svoju zgradu. „Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok… »
Ministarstvo za rad zatražilo hitnu reakciju zbog napada na Lava Pajkića

Ministarstvo za rad zatražilo hitnu reakciju zbog napada na Lava Pajkića

Radio 021 10.06.2023
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja pozvalo je nadležne da hitno reaguju povodom napada na državnog sekretara Lava Pajkića. Zatraženo je da se ispitaju sve okolnosti tog slučaja, a krivci privedu pravdi. "Nasilje na… »
Brnabić: Napadnut Lav Pajkić, to je rezultat poziva na linč

Brnabić: Napadnut Lav Pajkić, to je rezultat poziva na linč

Insajder 10.06.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je napad na člana Srpske napredne stranke (SNS) Lava Pajkića "rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje". "Sinoć je, bez ikakvog povoda, osim što je član SNS, kukavički, sa leđa, uz uvrede i… »
Brnabić: Napad na Lava Pajkića rezultat poziva na linč

Brnabić: Napad na Lava Pajkića rezultat poziva na linč

Euronews 10.06.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je napad na poslanika Srpske napredne stranke Lava Pajkića "rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje". "Sinoć je, bez ikakvog povoda, osim što je član SNS, kukavički, sa leđa, uz uvrede i psovke… »
Premijerka Brnabić osudila napad na Lava Pajkića: To je rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo

Premijerka Brnabić osudila napad na Lava Pajkića: To je rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo

Kurir 10.06.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić osudila je napad na državnog sekretara u ministarstvu za rad, socijalna i boračka pitanja Lava Pajkića. - Sinoć je, bez ikakvog povoda, osim što je član SNS, kukavički, sa leđa, uz uvrede i psovke na račun njegove… »

Vesti dana »