Повезане вести

Нападнут Лав Пајкић: Нането ми је више удараца у главу

Нападнут Лав Пајкић: Нането ми је више удараца у главу

Политика 10.06.2023
Телевизијски водитељ и државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Лав Пајкић саопштио је на свом Инстаграм профилу да је нападнут синоћ испред улаза у своју зграду. „Синоћ сам испред… »
Министарство за рад затражило хитну реакцију због напада на Лава Пајкића

Министарство за рад затражило хитну реакцију због напада на Лава Пајкића

Радио 021 10.06.2023
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања позвало је надлежне да хитно реагују поводом напада на државног секретара Лава Пајкића. Затражено је да се испитају све околности тог случаја, а кривци приведу… »
Брнабић: Нападнут Лав Пајкић, то је резултат позива на линч

Брнабић: Нападнут Лав Пајкић, то је резултат позива на линч

Инсајдер 10.06.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић оценила је данас да је напад на члана Српске напредне странке (СНС) Лава Пајкића "резултат позива на линч, увреда и мржње". "Синоћ је, без икаквог повода, осим што је члан СНС, кукавички, са леђа… »
Брнабић: Напад на Лава Пајкића резултат позива на линч

Брнабић: Напад на Лава Пајкића резултат позива на линч

Еуроневс 10.06.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић оценила је данас да је напад на посланика Српске напредне странке Лава Пајкића "резултат позива на линч, увреда и мржње". "Синоћ је, без икаквог повода, осим што је члан СНС, кукавички, са леђа, уз… »
Премијерка Брнабић осудила напад на Лава Пајкића: То је резултат позива на линч, увреда и мржње које свакодневно трпимо

Премијерка Брнабић осудила напад на Лава Пајкића: То је резултат позива на линч, увреда и мржње које свакодневно трпимо

Курир 10.06.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић осудила је напад на државног секретара у министарству за рад, социјална и борачка питања Лава Пајкића. - Синоћ је, без икаквог повода, осим што је члан СНС, кукавички, са леђа, уз увреде и псовке на… »

Вести дана »