Povezane vesti
Intenzivne borbe u Ukrajini, zaustavljen poslednji nuklearni reaktor
Novi magazin 10.06.2023
Ukrajinska vojska izvestila je danas o intenzivnim borbama s ruskim snagama, dok je agencija za nuklearnu energiju te zemlje saopštila da je poslednji reaktor u najvećoj evropskoj nuklearnoj elektrani prebačen u režim "hladnog gašenja" radi bezbednosti… »
Borbe u Ukrajini, zaustavljen i posljednji nuklearni reaktor
Slobodna Evropa 10.06.2023
Ukrajinska vojska izvijestila je u subotu o intenzivnim borbama s ruskim snagama, dok je agencija za nuklearnu energiju te zemlje navela da je posljednji reaktor u najvećoj evropskoj nuklearnoj elektrani prebačen u režim "hladnog gašenja" radi… »
Intenzivne borbe u Ukrajini, zaustavljen i poslednji nuklearni reaktor
Insajder 10.06.2023
Ukrajinska vojska izvestila je danas o intenzivnim borbama s ruskim snagama, dok je agencija za nuklearnu energiju te zemlje saopštila da je poslednji reaktor u najvećoj evropskoj nuklearnoj elektrani prebačen u režim "hladnog gašenja" radi bezbednosti… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 20 minutajoš 20 povezanih

Snažan zemljotres pogodio istočnu obalu Kamčatke, opasnost od cunamija
Danas pre 50 minutajoš 12 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 5 minutajoš 15 povezanih

Supruga Čarlija Kirka stala pred kamere, pa rekla neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli"
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih