Povezane vesti
Održan šesti po redu Grad humanost – Rastemo uz EKO stvaralaštva
Moj Novi Sad 10.06.2023
Ova Evropska zelena nedelja u Novom Sadu krunisana je posebnom akcijom koja je ukazala na značaj zaštite životne sredine i održivog razvoja, kroz brigu o onima kojima je pomoć najpotrebnija. Promovisana je akcija prikupljanja plastičnih čepova, kako bi… »
GRAD HUMANOSTI: Novosađani sakupljali čepove, mališani MOZAIKOM ukazali na značaj RECIKLAŽE
Dnevnik 10.06.2023
NOVI SAD: Povodom Evropske zelene nedelje, šesta manifestacija „Grad humanosti – Rastemo uz EKO stvaralaštvo” organizovana je na platou ispred TC „Promenada”. Tokom prepodnevnog programa građani su donosili plastične čepove i otpad, a novac koji će biti… »
Manifestacija „Grad humanosti“ danas ispred Promenade
NoviSad.com 10.06.2023
Novi Sad - Manifestacija „Grad humanosti - Rastemo uz EKO stvaralaštvo“ biće danas održano na platou ispred Promenade. Građani će od 10 časova moći da ponesu plastične čepove, koje će ubaciti u postavljene kante i koji će biti reciklirani, a prikupljen… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 48 minutajoš 15 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 34 minutajoš 14 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 6 satijoš 3 povezane