Povezane vesti
“Policija ne reaguje, sam ću zaštititi svoje dete”: Petar Benčina za Nova.rs nakon uznemirujućih pretnji smrću…
Nova 10.06.2023
“Ja sam strašno besan i uznemiren, bio bih jako neozbiljan kada u ovakvoj situaciji pretnje mojoj deci i porodici ne bih shvatio ozbiljno. Ne verujem nikome, idem sutra da uzmem dete sa letovanja i sam ću probati da ga zaštitim. Policija ne reaguje… »
Petar Benčina: Sam ću zaštititi svoju decu, policija ne reaguje
N1 Info 10.06.2023
“Ja sam strašno besan i uznemiren, bio bih jako neozbiljan kada u ovakvoj situaciji pretnje mojoj deci i porodici ne bih shvatio ozbiljno. Ne verujem nikome, idem sutra da uzmem dete sa letovanja i sam ću probati da ga zaštitim. Policija ne reaguje… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih
Skupština Srbije danas glasa o predlogu državnog budžeta za 2025. godinu
Nedeljnik pre 42 minutajoš 21 povezana
Uništena ukrajinska baza u Harkovu: Pogođena municija, detonirana burad sa gorivom - "ima mnogo poginulih"!
Pravda pre 49 minutajoš 15 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 23 minutajoš 4 povezane