Повезане вести
Дегенек: Било је контаката са људима из Звезде
Спорт клуб 11.06.2023
Милош Дегенек би могао да се врати у Црвену звезду. Штопер је открио да је било контакта са људима из клуба из Љутице Богдана. „Јесте, било је контактата, причао сам са људима из клуба и тренером Бахаром. Преговори су у току… »
"Преговарам са звездом": Љубимац навијача трећу пут облачи црвено-бели дрес?
Вечерње новости 11.06.2023
МИЛОШ Дегенек могао би трећи пут да обуче дрес Црвене звезде. Репрезентативац Аустралије потврдио је да интересовање црвено-белих постоји. Фото: Н. Параушић Жели Барак Бахар да ојача десни бок, очигледно да репрезентативца… »
Стигла потврда - Дегенек и Звезда, трећа срећа?
Спортске.нет 11.06.2023
Ту је и листа жеља Израелца на којој се налази и бивши фудбалер "црвено-белих" Милош Дегенек (29). Репрезентативац Аустралије потврдио је интересовање свог бившег клуба у интервјуу за Спортски журнал. "Јесте, било је… »
Истина је, преговарам са звездом! Дегенека звао нови тренер, Бахар му мења позицију: Играо сам то у Катару!
Мондо 11.06.2023
Милош Дегенек би по трећи пут у каријери могао да обуче дрес Црвене звезде, ако преговори уроде плодом. Милош Дегенек би по трећи пут у каријери могао да обуче дрес Црвене звезде, ако преговори уроде плодом. Црвена звезда је… »
Вести дана »
Временска прогноза: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 18 повезаних
Преврнуо се чамац са групом миграната код Славонског Брода, троје погинулих
Н1 Инфо пре 55 минутајош 15 повезаних
Уживо Русија туче по Одеси, крвопролиће! Ликвидиран командир артиљеријске батерије у Харкову, затворени аеродроми у Москви
Ало пре 1 сатјош 17 повезаних
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 21 минутајош 21 повезана