Повезане вести

Дегенек: Било је контаката са људима из Звезде

Дегенек: Било је контаката са људима из Звезде

Спорт клуб 11.06.2023
Милош Дегенек би могао да се врати у Црвену звезду. Штопер је открио да је било контакта са људима из клуба из Љутице Богдана. „Јесте, било је контактата, причао сам са људима из клуба и тренером Бахаром. Преговори су у току… »
"Преговарам са звездом": Љубимац навијача трећу пут облачи црвено-бели дрес?

"Преговарам са звездом": Љубимац навијача трећу пут облачи црвено-бели дрес?

Вечерње новости 11.06.2023
МИЛОШ Дегенек могао би трећи пут да обуче дрес Црвене звезде. Репрезентативац Аустралије потврдио је да интересовање црвено-белих постоји. Фото: Н. Параушић Жели Барак Бахар да ојача десни бок, очигледно да репрезентативца… »
Стигла потврда - Дегенек и Звезда, трећа срећа?

Стигла потврда - Дегенек и Звезда, трећа срећа?

Спортске.нет 11.06.2023
Ту је и листа жеља Израелца на којој се налази и бивши фудбалер "црвено-белих" Милош Дегенек (29). Репрезентативац Аустралије потврдио је интересовање свог бившег клуба у интервјуу за Спортски журнал. "Јесте, било је… »
Истина је, преговарам са звездом! Дегенека звао нови тренер, Бахар му мења позицију: Играо сам то у Катару!

Истина је, преговарам са звездом! Дегенека звао нови тренер, Бахар му мења позицију: Играо сам то у Катару!

Мондо 11.06.2023
Милош Дегенек би по трећи пут у каријери могао да обуче дрес Црвене звезде, ако преговори уроде плодом. Милош Дегенек би по трећи пут у каријери могао да обуче дрес Црвене звезде, ако преговори уроде плодом. Црвена звезда је… »

Вести дана »