Povezane vesti

VIDEO Hrvat osvojio Rolan Garos, pa napao organizatore: „Osećao sam se kao turista, jako je tužno što ovo moram da…

VIDEO Hrvat osvojio Rolan Garos, pa napao organizatore: „Osećao sam se kao turista, jako je tužno što ovo moram da…

Nova 11.06.2023
Bilo je burno. Hrvatski teniser Ivan Dodig i njegov partner u dublu Amerikanac Ostin Krajiček osvojili su titulu na Rolan Garosu u Parizu u konkurenciji dublova, pošto su u finalu pobedili belgijski par Sandera Žilea i Jorana Vligena posle dva seta… »
Dodig: Garos me je tretirao kao turistu

Dodig: Garos me je tretirao kao turistu

Sport klub 11.06.2023
Ivan Dodig je opet osvojio Rolan Garos u dublu, ali umesto uobičajenog govora na ceremoniji dodele pehara, umesto sreće demonstrirao je veliku frustraciju. – Imam nešto važno da kažem. Četiri puta sam ovde pobedio, ukupno imam sedam gren slem… »
Hrvat osvojio Rolan Garos, pa napravio haos! Uzeo mikrofon i napljuvao turnir pred svima: Ja ovo moram da kažem!

Hrvat osvojio Rolan Garos, pa napravio haos! Uzeo mikrofon i napljuvao turnir pred svima: Ja ovo moram da kažem!

Mondo 11.06.2023
Iskusni teniser Ivan Dodig iz Hrvatske je po osvajanju Rolan Garosa imao jasnu poruku za organizatore zbog loše organizacije. Iskusni teniser Ivan Dodig iz Hrvatske je po osvajanju Rolan Garosa imao jasnu poruku za organizatore zbog loše organizacije… »

Vesti dana »