Повезане вести

ВИДЕО Хрват освојио Ролан Гарос, па напао организаторе: „Осећао сам се као туриста, јако је тужно што ово морам да причам“…

ВИДЕО Хрват освојио Ролан Гарос, па напао организаторе: „Осећао сам се као туриста, јако је тужно што ово морам да причам“…

Нова 11.06.2023
Било је бурно. Хрватски тенисер Иван Додиг и његов партнер у дублу Американац Остин Крајичек освојили су титулу на Ролан Гаросу у Паризу у конкуренцији дублова, пошто су у финалу победили белгијски пар Сандера Жилеа и Јорана… »
Додиг: Гарос ме је третирао као туристу

Додиг: Гарос ме је третирао као туристу

Спорт клуб 11.06.2023
Иван Додиг је опет освојио Ролан Гарос у дублу, али уместо уобичајеног говора на церемонији доделе пехара, уместо среће демонстрирао је велику фрустрацију. – Имам нешто важно да кажем. Четири пута сам овде победио, укупно имам… »
Хрват освојио Ролан Гарос, па направио хаос! Узео микрофон и напљувао турнир пред свима: Ја ово морам да кажем!

Хрват освојио Ролан Гарос, па направио хаос! Узео микрофон и напљувао турнир пред свима: Ја ово морам да кажем!

Мондо 11.06.2023
Искусни тенисер Иван Додиг из Хрватске је по освајању Ролан Гароса имао јасну поруку за организаторе због лоше организације. Искусни тенисер Иван Додиг из Хрватске је по освајању Ролан Гароса имао јасну поруку за организаторе… »

Вести дана »