Povezane vesti
"Brinem i za stariju decu, jedva sam ih smirio": Otac devojčice koja se zapalila tokom igre otkriva u kakvom je stanju
Blic 11.06.2023
Sedmogodišnja D.R. iz Melenaca nadomak Zrenjanina oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine nakon što je zadobila teške telesne povrede u vidu opekotina koje su je zadesile kada se juče u dvorištu… »
Igrala se s vatrom, pa zadobila opekotine po licu i telu Detalji užasnog incidenta kod Zrenjanina, oglasio se i otac…
Kurir 11.06.2023
NOVI SAD - Devojčica (7) iz Melenaca kod Zrenjanina, oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nakon što je u subotu zadobila teške telesne povrede u vidu opekotine po glavi, licu, telu i nogama. Na njoj su… »
Oglasio se otac devojčice iz Melenaca, koja se zapalila tokom igre: Bez duše sam otrčao i video strašan prizor
Telegraf 11.06.2023
Sve se dogodilo veoma brzo. Bio sam ispred kuće kad se začuo njen vrisak, rekao je otac devojčice. Devojčica (7) iz Melenaca kod Zrenjanina, oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nakon što je u subotu… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 4 satijoš 15 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, ubuduće među „čuvarima“ i poslanici
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 31 minutajoš 42 povezane
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 3 satajoš 22 povezane