Повезане вести

"Бринем и за старију децу, једва сам их смирио": Отац девојчице која се запалила током игре открива у каквом је стању

"Бринем и за старију децу, једва сам их смирио": Отац девојчице која се запалила током игре открива у каквом је стању

Блиц 11.06.2023
Седмогодишња Д.Р. из Меленаца надомак Зрењанина опоравља се у новосадском Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине након што је задобила тешке телесне повреде у виду опекотина које су је задесиле када се јуче… »
Играла се с ватром, па задобила опекотине по лицу и телу Детаљи ужасног инцидента код Зрењанина, огласио се и отац девојчице…

Играла се с ватром, па задобила опекотине по лицу и телу Детаљи ужасног инцидента код Зрењанина, огласио се и отац девојчице…

Курир 11.06.2023
НОВИ САД - Девојчица (7) из Меленаца код Зрењанина, опоравља се у новосадском Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, након што је у суботу задобила тешке телесне повреде у виду опекотине по глави, лицу… »
Огласио се отац девојчице из Меленаца, која се запалила током игре: Без душе сам отрчао и видео страшан призор

Огласио се отац девојчице из Меленаца, која се запалила током игре: Без душе сам отрчао и видео страшан призор

Телеграф 11.06.2023
Све се догодило веома брзо. Био сам испред куће кад се зачуо њен врисак, рекао је отац девојчице. Девојчица (7) из Меленаца код Зрењанина, опоравља се у новосадском Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине… »

Вести дана »