Povezane vesti
"Brinem i za stariju decu, jedva sam ih smirio": Otac devojčice koja se zapalila tokom igre otkriva u kakvom je stanju
Blic 11.06.2023
Sedmogodišnja D.R. iz Melenaca nadomak Zrenjanina oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine nakon što je zadobila teške telesne povrede u vidu opekotina koje su je zadesile kada se juče u dvorištu porodične… »
Igrala se s vatrom, pa zadobila opekotine po licu i telu Detalji užasnog incidenta kod Zrenjanina, oglasio se i otac devojčice…
Kurir 11.06.2023
NOVI SAD - Devojčica (7) iz Melenaca kod Zrenjanina, oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nakon što je u subotu zadobila teške telesne povrede u vidu opekotine po glavi, licu, telu i nogama. Na njoj su… »
Oglasio se otac devojčice iz Melenaca, koja se zapalila tokom igre: Bez duše sam otrčao i video strašan prizor
Telegraf 11.06.2023
Sve se dogodilo veoma brzo. Bio sam ispred kuće kad se začuo njen vrisak, rekao je otac devojčice. Devojčica (7) iz Melenaca kod Zrenjanina, oporavlja se u novosadskom Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, nakon što je u subotu… »
Vesti dana »
Mladić i devojka stari 19 godina poginuli u Bušijama, tinejdžerka teško povređena: Sleteli kolima u kanal
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 18 povezanih
Kraj uživanja u lepom vremenu: Čubrilo otkriva kada će temperatura drastično pasti
Mondo pre 14 minutajoš 17 povezanih
VIDEO Jokić na čudesan način vratio Denver od -20: Srbin uradio nešto zbog čega su svima popadale vilice, ovo se baš retko viđa u NBA istoriji
Nova pre 55 minutajoš 17 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael gađao više od 200 ciljeva u Iranu, desetine povređenih u napadu na sever Izraela, Tramp poručuje da se rat odvija „veoma brzo“
Insajder pre 25 minutajoš 12 povezanih