Повезане вести
Ова жена има станара из пакла! Сви јој поручују да зове полицију због оног што ради: Очајна моли за помоћ "немам кључ"
Курир 11.06.2023
Поједини станари задају муке станодавцима, а неки од њих неће да плаћају рачуне! - У стану је подстанар који не плаћа рачуне већ дуже време. Ја кључ од стана немам иако сам власник, нисам узела кључ да ме не би оптуживао да… »
Поручују јој да зове полицију: Нишлијка моли за помоћ због бахатих станара којима издаје стан: Шта да радим, немам кључ?!
Блиц 11.06.2023
Једна власница стана је на друштвеним мрежама потражила помоћ како да се избори са лошим станарем који не плаћа рачуне, што је проблем са којим се станодавци често сусрећу. Она је у једној групи на Фејсбуку написала: - У стану је… »
Нишлијка моли за помоћ због подстанара који јој загорчава живот: Није желела да је оптужи, сад пролази кроз пакао
Мондо 11.06.2023
Нишлијка је навела да нема кључ од стана. Нишлијка је навела да нема кључ од стана. Једна корисница друштвене мреже потражила је помоћ јер има проблем са подстанаром који дуже време не плаћа рачуне у Нишу. Такође је навела да… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 32 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 21 минутајош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 41 минутајош 46 повезаних