Повезане вести

Шкотски премијер не намерава да суспендује Николу Старџон из партије

Шкотски премијер не намерава да суспендује Николу Старџон из партије

Еуроневс 12.06.2023
Премијер Шкотске Хумза Јусаф изјавио је данас да неће суспендовати своју претходницу Николу Старџон након што је ухапшена у оквиру полицијске истраге о финансијама владајуће Шкотске националне партије (СНП) која се залаже за… »
Огласила се бивша шкотска премијерка након пуштања на слободу: "Невина сам"

Огласила се бивша шкотска премијерка након пуштања на слободу: "Невина сам"

Блиц 12.06.2023
Бивша премијерка Шкотске Никола Стерџон саопштила је да је била шокирана и под великим стресом када је јуче ухапшена па пуштена, додајући да је невина по питању истраге о финансијским малверзацијама Шкотске народне партије… »
Шкотска: Бивша премијерка ослобођена оптужби за финансијске малверзације

Шкотска: Бивша премијерка ослобођена оптужби за финансијске малверзације

Време 12.06.2023
Свет Након хапшења, под сумњом да је учествовала у проневери 600.000 фунти, бивша премијерка Шкотске Никола Стерџон ослобођена је оптужби. Она је најавила повратак у парламент, где ће, како је рекла, наставити да представља… »
Огласила се Стерџон после пуштања на слободу: Невина сам

Огласила се Стерџон после пуштања на слободу: Невина сам

Телеграф 12.06.2023
Она је пуштена из притвора без оптужнице и чека даљу истрагу, након што је раније ухапшена. Бивша премијерка Шкотске Никола Стерџон саопштила је да је била шокирана и под великим стресом када је раније у току дана ухапшена па… »
Ослобођена бивша премијерка Шкотске Никола Стерџон

Ослобођена бивша премијерка Шкотске Никола Стерџон

Данас 11.06.2023
Бивша шкотска прва министарка Никола Стерџон ослобођена је данас шест сати након што је ухапшена у току истраге о финансијама владајуц́е Шкотске националне партије. Она је данас неколико сати испитивана од стране шкотске… »
Стерџон пуштена на слободу: Бившу шкотску премијерку чека истрага због финансијских малверзација

Стерџон пуштена на слободу: Бившу шкотску премијерку чека истрага због финансијских малверзација

Блиц 11.06.2023
Бивша премијерка Шкотске Никола Стерџон пуштена је вечерас из притвора без оптужнице и чека даљу истрагу, након што је раније данас ухапшена у оквиру истраге о финансијским малверзацијама Шкотске националне партије (СНП). -… »

Вести дана »