Povezane vesti

Tenzije su i dalje visoke, napisao Lajčak o posjeti Kosovu i Srbiji

Tenzije su i dalje visoke, napisao Lajčak o posjeti Kosovu i Srbiji

Slobodna Evropa 12.06.2023
Specijalni izaslanik Evropske unije (EU) za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak rekao je da su "tenzije i dalje visoke" između dvije zemlje, iako su se on i američki izaslanik Gabrijel Eskobar (Gabriel Escobar) nadali rezultatima tokom njihove… »
Lajčak: Eskobar i ja nadali smo se boljem rezultatu naše misije

Lajčak: Eskobar i ja nadali smo se boljem rezultatu naše misije

Politika 12.06.2023
BRISEL – Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je danas na svom Fejsbuk profilu da se nadao boljem rezultatu prošlonedeljne misije na KiM sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim… »
Lajčak: Nadali smo se boljem rezultatu posjete Prištini i Beogradu

Lajčak: Nadali smo se boljem rezultatu posjete Prištini i Beogradu

Al Jazeera 12.06.2023
Lajčak kaže da su se on i specijalni izaslanik SAD-a Gabriel Escobar nadali boljem rezultatu svoje misije, ali da su tenzije i dalje visoke. Specijalni predstavnik Evropske unije Miroslav Lajčak izjavio je da su se specijalni izaslanik SAD-a Gabriel… »
Lajčak: Nadali smo se boljem rezultatu, tenzije na Kosovu i dalje visoke

Lajčak: Nadali smo se boljem rezultatu, tenzije na Kosovu i dalje visoke

Glas Amerike 12.06.2023
BEOGRAD - Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak objavio je na svom Fejsbuku sažetak aktivnosti u protekloj nedelji, kada je sa specijalnim predstavnikom SAD za Zapadni Balkan, Gabrijelom Eskobarom, posetio Beograd i Prištinu sa ciljem da se… »
Lajčak: Nadali smo se boljem rezultatu posete Prištini i Beograu, tenzije i dalje visoke

Lajčak: Nadali smo se boljem rezultatu posete Prištini i Beograu, tenzije i dalje visoke

Kurir 12.06.2023
BEOGRAD - Specijalni predstavnik EU Miroslav Lajčak izjavio je da su se specijalni izaslanik SAD Gabrijel Eskobar i on, koji su prošle nedelje boravili u Prištini i Beogradu u potrazi za političkim rešenjem krize na severu Kosova, nadali boljem rezultatu… »
Lajčak i Eskobar se nadali boljem rezultatu posete Prištini i Beogradu: Nastavljamo sa naporima do prihvatljivog rešenja

Lajčak i Eskobar se nadali boljem rezultatu posete Prištini i Beogradu: Nastavljamo sa naporima do prihvatljivog rešenja

EurActiv 12.06.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslav Lajčak objavio je na svom Fejsbuk profilu da se nadao boljem rezultatu prošlonedeljne misije na KiM sa specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom. Lajčak je naveo da… »
Lajčak: Nadao sam se boljem rezultatu Eskobarove i moje misije

Lajčak: Nadao sam se boljem rezultatu Eskobarove i moje misije

Insajder 12.06.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je na svom Fejsbuk profilu da se nadao boljem rezultatu prošlonedeljne misije na KiM sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom za Zapadni… »
Lajčak: Eskobar i ja smo se nadali višem rezultatu, ali nažalost, tenzije rastu

Lajčak: Eskobar i ja smo se nadali višem rezultatu, ali nažalost, tenzije rastu

N1 Info 12.06.2023
Specijalni izaslanik Evropske unije (EU) za dijalog Srbije i Kosova Miroslav Lajčak objavio je na Fejsbuku da, zajedno sa američkim izaslanikom Gabrijelom Eskobarom, nastavlja sa naporima da se omogući i podrži održivo političko rešenje, iako posle… »
Lajčak: Eskobar i ja smo se nadali boljem rezultatu naše misije, uprkos pozitivnim signalima, tenzije i dalje rastu

Lajčak: Eskobar i ja smo se nadali boljem rezultatu naše misije, uprkos pozitivnim signalima, tenzije i dalje rastu

Euronews 12.06.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je na svom Fejsbuk profilu da se nadao boljem rezultatu prošlonedeljne misije na KiM sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom za Zapadni… »
Lajčak: Eskobar i ja smo se nadali boljem rezultatu naše misije

Nedeljnik 12.06.2023
EPA-EFE/NEMANJA JOVANOVIC Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je na svom Fejsbuk profilu da se nadao boljem rezultatu prošlonedeljne misije na KiM sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i… »

Sputnik 12.06.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je danas na svom Fejsbuk* profilu da se nadao boljem rezultatu prošlonedeljne misije na KiM sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom za… »
Lajčak: Eskobar i ja smo nadali boljem rezultatu naše misije na KiM

Lajčak: Eskobar i ja smo nadali boljem rezultatu naše misije na KiM

Telegraf 12.06.2023
On je potvrdio da su i EU i SAD tražile od strana na KiM hitnu deeskalaciju, prevremene izbore uz učešće kosovskih Srba i povratak dijalogu o normalizaciji. Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je danas na… »

Vesti dana »

Danas oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, temperatura do 6 stepeni

Danas oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, temperatura do 6 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 5 minutajoš 11 povezanih
Da li je ovo Donaldov šamar za Volodimira?

Da li je ovo Donaldov šamar za Volodimira?

B92 pre 15 minutajoš 10 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede konačno pozvalo na sastanak

Ministarstvo poljoprivrede konačno pozvalo na sastanak

Ozon press pre 1 satjoš 2 povezane
Na današnji dan. 17. februar

Na današnji dan. 17. februar

Šabačke novosti pre 1 satjoš 4 povezane