Povezane vesti
"Čovek je prišao i bukvalno mi sipao 30.000 evra na glavu i sve zbog ove pesme": Harmonikaš otkrio uz čije pesme muzičari…
Blic 12.06.2023
Poznato je da na slavljima muzičari dobijaju ogroman bakšiš, a harmonikaši Mirko Kodić, Miša Mijatović i Aleksandar Aca Sofronijević otkrili su da se gosti najviše vesele uz pesme Šabana Šaulića. - Kada sviramo te pesme njegove koje je on… »
Čovek mi sipao na glavu 20.000 evra: Muzičari otkrili na koje pesme se dobija najviše para - "Šabanove pesme najskuplje"
Mondo 12.06.2023
Harmonikaši koji prate naše pevače na nastupima, otkrivaju koje su to pesme na koje gosti "sipaju pare" Harmonikaši koji prate naše pevače na nastupima, otkrivaju koje su to pesme na koje gosti "sipaju pare" Harmonikaši Mirko Kodić, Miša… »
"Čovek mi je u Istanbulu sipao 20.000 evra na glavu!" Kodić i Sofronijević otkrili uz čije pesme dobijaju ubedljivo…
Kurir 12.06.2023
Tri harmonikaška asa, dvojca iz starije garde i njihov dostojan naslednik pričali podelili su sa gledaocima emisije Sceniranje razne zanimljive dogodovištine sa svojih brojnih nastupa. Oni su Mirko Kodić, Miša Mijatović i Aleksandar Aca… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Besplatan ulaz na prvu utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo za žene između Srbije i Švedske
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana