Povezane vesti
Nepoznati muškarac napao nikolinu Pišek: Otvorio joj vrata od kola i pretio policijom - odmah se oglasila!
Mondo 12.06.2023
Voditeljka Nikolina Pišek progovorila o muškarcu koji je otvorio vrata njenog automobila i vikao na nju pred ćerkom. Voditeljka Nikolina Pišek progovorila o muškarcu koji je otvorio vrata njenog automobila i vikao na nju pred ćerkom Voditeljka Nikolina… »
„Ćerka se uplašila da će me odvesti policija“: Nikolina Pišek napadnuta nasred ulice
Nova 12.06.2023
Voditeljka je na Instagramu podelila neprijatnu situaciju koja se dogodila njoj i njenoj ćerkici. Nikolina Pišek je u maju prošle godine postala udovica, nakon što je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo. Tokom braka dobili su ćerku, a Nikolina… »
Nikolina Pišek napadnuta ispred tržnog centra: Odmah se oglasila: "Uleteo mi je u kola, ćerka je plakala, pretio je policijom"…
Blic 12.06.2023
Voditeljka Nikolina Pišek na svom Instagram profilu napisala je kako je napadnuta ispred jednog tržnog centra na parkingu. Kako je navela njoj je nepoznati muškarac pretio policijom, a onda joj navodno i nasilno ušao u kola. - Bio je jedan potpuno lep… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje RHMZ-a: U naredna dva sata jedan deo Srbije pod udarom jakih pljuskova i grmljavine
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana
Selektor Gane besan na sudije: "Da li VAR uopšte radi? Otišli su da popiju kafu?"
Telegraf pre 31 minutajoš 46 povezanih
Skupština: Rasprava o Zakonu o presađivanju organa, opozicija kritikuje
Beta pre 6 minutajoš 18 povezanih
Portugalac besan posle meča na Mundijalu: Imamo li mi uopšte ovde VAR, nisam siguran da tehnologija radi
Danas pre 36 minutajoš 49 povezanih
Danas počinje prvi upisni krug na državnim fakultetima u Beogradu i Nišu
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih