Повезане вести
„Цео Врбас је изашао да нас види“: Сека Алексић открила како је прошла матура девојчице којој је била пратња
Нова 12.06.2023
Певачица одушевила нацију. Сека Алексић недавно је обећала девојчици ромске националности из Врбаса, коју су малтретирали у школи, како ће ићи са њом на матуру. Ово обећање, певачица је испунила, па се појавила са великим… »
Након фотки с матурске вечери у Врбасу, Сека Алексић поделила још једну, црно-белу, која ће одушевити фанове: „Ја после мале…
Нова 12.06.2023
Осми разред. Певачица Сека Алексић недавно је одушевила читаву Србију након што је реаговала на причу девојчице из Врбаса која је трпела вршњачко насиље. Ми одрасли смо пали сви на испиту! Миа са другарима је отишла на матуру… »
Људи, цео врбас је изашао на центар! Сека Алексић о матури о којој прича Србија - "Ми смо сви ово заједно урадили!"
Мондо 12.06.2023
Певачица Сека Алексић је у емисији открила како је изгледао сусрет с Миом. Певачица Сека Алексић је у емисији открила како је изгледао сусрет с Миом Певачица Сека Алексић синоћ је одржала обећање дато на друштвеној мрежи Твитер… »
Сека Алексић није једина која је испратила Миу на матуру: Твитер гори због ове слике глумаца - "Људи, свака вам част!"
Мондо 12.06.2023
Сека Алексић је, као што је и обећала, испратила Миу на матуру. У Врбасу није била сама! Сека Алексић је, као што је и обећала, испратила Миу на матуру. У Врбасу није била сама! Певачица Сека Алексић одушевила је домаћу јавност… »
Вести дана »
Грађани, огласила се Народна банка Србије: Важна информација ако имате евре
Ало пре 22 минутајош 3 повезане
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
После првих снежних падавина јутро облачно и хладно, од четвртка топлије
РТС пре 21 минутајош 3 повезане
Представнички дом америчког Конгреса усвојио закон о објави докумената из истраге о Епстину
Данас пре 8 сатијош 4 повезане