Povezane vesti
Emotivna poruka Bekera Đokoviću zbog istorijskog uspeha
Nova 12.06.2023
Srećan je zbog onoga što je Srbin uradio. Slavni bivši teniser, i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, oglasio se povodom Đokovićevog istorijskog uspeha. Đoković je osvojio 23. grend slem titulu i postao najtrofejniji teniser svih… »
VIDEO Objavljen najslađi snimak Đokovića posle finala Rolan Garosa: Malena Tara pobedila u trci, Novak oduševljeno…
Nova 12.06.2023
Presladak snimak. Novak Đoković je pobedom nad Kasperom Rudom u finalu Rolan Garosa (7:6, 6:3, 7:5) došao do 23. titule na grend slem turnirima, a po završetku meča usledilo je veliko slavlje. No, nakon što se situacija stišala i ljudi razišli… »
Đoković: Ponosan sam što sam ispisao istoriju sporta koji zaista volim
Politika 12.06.2023
PARIZ – Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da je veoma ponosan na rezultate u dosadašnjem delu sezone. Đoković je ove sezone osvojio tri titule, a od toga dva grend slem trofeja - Australijan open i Rolan Garos. Srpski teniser je… »
ATP: Novak od početka godine zaradio više od pet miliona dolara
Sportski žurnal 12.06.2023
Đoković je u karijeri od igranja na turnirima zaradio 169.762.762 dolara. Najbolji igrač sveta Srbin Novak Đoković nalazi se na prvom mestu na listi zarada, pošto je od početka godine inkasirao 5.071.453 dolara, saopštila je danas Asocijacija… »
Novak Đoković – stvarno najbolji, i tačka
Nova 12.06.2023
Đoković je apsolutni vladar svetskog tenisa, u Parizu je otklonio sve dileme - najviše grend slem titula, najviše masters trofeja, najviše nedelja na prvom mestu ATP liste. Treba još? Ima toga još, i te kako, ali je i ovo dovoljno da bude… »
Kakav potez! Karlos Alkaraz video da je Novak Đoković osvojio Rolan Garos i odmah uradio ovo
Večernje novosti 12.06.2023
NOVAK Đoković i Kasper Rud sastali su se u finalu Rolan Garosa 2023, a posle istorijskog meča odmah je reagovao i Noletov rival iz polufinala, Karlos Alkaraz. Tanjug/AP Podsetimo, Novak Đoković je osvojio Rolan Garos 2023 i ušao u istoriju tenisa… »
Ponosan sam što sam ispisao istoriju tenisa: Novak Đoković pozirao sa trofejem pobednika Rolan Garosa kod Ajfelovog tornja
Danas 12.06.2023
Dan nakon što je u finalu Rolan Garosa pobedio Kaspera Ruda (7:6, 6:3, 7:5) i tako osvojio 23. grend slem titulu u karijeri, Novak Đoković pozirao je fotoreporterima kod Ajfelovog tornja. Tokom tradicionalnog druženja sa medijima nakon završetka… »
Đoković: Ponosan sam što sam ispisao istoriju
Sportski žurnal 12.06.2023
Najbolji teniser sveta istakao da je zadvoljstvo još veće jer je Rolan Garos njemu uvek bio najteži gren slem. Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je veoma ponosan na rezultate u dosadašnjem delu sezone. Đoković je trijumfom u… »
Sedeo je tri sata uz Jelenu Đoković, a onda... Tom Brejdi se oglasio posle finala Rolan Garosa - i to kako!
Večernje novosti 12.06.2023
NOVAK Đoković i Kasper Rud sastali su se u finalu Rolan Garosa 2023, a u loži srpskog asa bio je i, potpuno neočekivano za mnoge na ovoj planeti, legendarni NFL kvoterbek Tom Brejdi. Imao je slavni Amerikanac šta da poruči posle istorijskog meča… »
FOTO GALERIJA - Nole sa peharom ispred Ajfelovog tornja! Hoće li gledati Jokića?
Sportske.net 12.06.2023
Kao i svake godine posle Rolan Garosa, šampion odlazi ispred Ajfelovog tornja na fotografisanje i to nije izostalo ni ovog puta, kada je Novak Đoković pozirao sa šampionskim peharom. Nole je juče treći put u karijeri osvojio Rolan Garos, pobedom nad… »
Novak: PONOSAN SAM što sam ispisao istoriju sporta koji zaista VOLIM
Dnevnik 12.06.2023
PARIZ: Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da je veoma ponosan na rezultate u dosadašnjem delu sezone. Đoković je ove sezone osvojio tri titule, a od toga dva grend slem trofeja - Australijan open i Rolan Garos. Srpski teniser je… »
Novak u Parizu - najveći ikada! 23. titula, Džordanov skok i Japanci u šoku: Evo kako je "izveo" pehar do Ajfela! (foto)
Mondo 12.06.2023
Novak Đoković je imao jednu jako bitnu obavezu - da prošeta trofej sa "Rolan Garosa" do Ajfela. A to je bio pravi spektakl. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića. Novak Đoković je imao jednu jako bitnu obavezu - da prošeta trofej… »
Saletali ga fanovi: Đoković prošetao Parizom sa trofejom
Sport klub 12.06.2023
Novak Đoković je prošetao Parizom dan nakon što je osvojio Rolan Garos i ponovo postao svetski broj jedan. On je otišao do Ajfelovog tornja gde je usledilo službeno fotografisanje sa trofejom, a tom prilikom su mu prilazili mnogobrojni turisti koji… »
Na Kuli Beograd odato priznanje Novaku Đokoviću kao najboljem teniseru svih vremena (VIDEO)
Danas 11.06.2023
Na Kuli Beograd večeras je upućena vizuelna čestitka Novaku Đokoviću koji je danas pobedio u finalu Rolan Garosa i tako osvojio svoju 23. gren slem titulu u karijeri. „Naredna prilika da Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, Novakovim… »
Vesti dana »
Orban: EU treba da preispita sankcije Rusiji radi smanjenja cena energenata
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 2 satajoš 23 povezane
Treći dan potrage za Tomom Monom: Pokušali smo da pronađemo ministra posle tragedije u Novom Sadu, evo kako smo prošli
Nova pre 50 minutajoš 61 povezana
Hapšenje ministra Beroša: Različite optužnice evropskog tužioca i USKOK-a
Al Jazeera pre 55 minutajoš 19 povezanih
KURIR SAZNAJE: Objavljene nove cene goriva koje će biti na snazi u narednih 7 dana - Evo da li ima promena!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih