Повезане вести
Емотивна порука Бекера Ђоковићу због историјског успеха
Нова 12.06.2023
Срећан је због онога што је Србин урадио. Славни бивши тенисер, и некадашњи тренер Новака Ђоковића, Борис Бекер, огласио се поводом Ђоковићевог историјског успеха. Ђоковић је освојио 23. гренд слем титулу и постао најтрофејнији… »
ВИДЕО Објављен најслађи снимак Ђоковића после финала Ролан Гароса: Малена Тара победила у трци, Новак одушевљено аплаудирао…
Нова 12.06.2023
Пресладак снимак. Новак Ђоковић је победом над Каспером Рудом у финалу Ролан Гароса (7:6, 6:3, 7:5) дошао до 23. титуле на гренд слем турнирима, а по завршетку меча уследило је велико славље. Но, након што се ситуација стишала и… »
Ђоковић: Поносан сам што сам исписао историју спорта који заиста волим
Политика 12.06.2023
ПАРИЗ – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас да је веома поносан на резултате у досадашњем делу сезоне. Ђоковић је ове сезоне освојио три титуле, а од тога два гренд слем трофеја - Аустралијан опен и Ролан… »
Новак Ђоковић – стварно најбољи, и тачка
Нова 12.06.2023
Ђоковић је апсолутни владар светског тениса, у Паризу је отклонио све дилеме - највише гренд слем титула, највише мастерс трофеја, највише недеља на првом месту АТП листе. Треба још? Има тога још, и те како, али је и ово… »
Поносан сам што сам исписао историју тениса: Новак Ђоковић позирао са трофејем победника Ролан Гароса код Ајфеловог торња
Данас 12.06.2023
Дан након што је у финалу Ролан Гароса победио Каспера Руда (7:6, 6:3, 7:5) и тако освојио 23. гренд слем титулу у каријери, Новак Ђоковић позирао је фоторепортерима код Ајфеловог торња. Током традиционалног дружења са медијима… »
Ђоковић: Поносан сам што сам исписао историју
Спортски журнал 12.06.2023
Најбољи тенисер света истакао да је задвољство још веће јер је Ролан Гарос њему увек био најтежи грен слем. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да је веома поносан на резултате у досадашњем делу сезоне. Ђоковић је… »
ФОТО ГАЛЕРИЈА - Ноле са пехаром испред Ајфеловог торња! Хоће ли гледати Јокића?
Спортске.нет 12.06.2023
Као и сваке године после Ролан Гароса, шампион одлази испред Ајфеловог торња на фотографисање и то није изостало ни овог пута, када је Новак Ђоковић позирао са шампионским пехаром. Ноле је јуче трећи пут у каријери освојио… »
Новак у Паризу - највећи икада! 23. титула, Џорданов скок и Јапанци у шоку: Ево како је "извео" пехар до Ајфела! (фото)
Мондо 12.06.2023
Новак Ђоковић је имао једну јако битну обавезу - да прошета трофеј са "Ролан Гароса" до Ајфела. А то је био прави спектакл. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса Немање Станојчића. Новак Ђоковић је имао једну јако битну обавезу -… »
Салетали га фанови: Ђоковић прошетао Паризом са трофејом
Спорт клуб 12.06.2023
Новак Ђоковић је прошетао Паризом дан након што је освојио Ролан Гарос и поново постао светски број један. Он је отишао до Ајфеловог торња где је уследило службено фотографисање са трофејом, а том приликом су му прилазили… »
На Кули Београд одато признање Новаку Ђоковићу као најбољем тенисеру свих времена (ВИДЕО)
Данас 11.06.2023
На Кули Београд вечерас је упућена визуелна честитка Новаку Ђоковићу који је данас победио у финалу Ролан Гароса и тако освојио своју 23. грен слем титулу у каријери. „Наредна прилика да Кула Београд, највиша зграда у Србији и… »
Вести дана »
Разиграна Звезда добила дерби, али изгубила и другог центра!
Спорт клуб пре 17 минутајош 21 повезана
Москва задовољна након Трампове констатације да је Украјини потребан нови председник
Инсајдер пре 1 сатјош 109 повезаних