Povezane vesti
Kolega potvrdio: Preminuo glumac Krunoslav Šarić
Večernje novosti 12.06.2023
HRVATSKI glumac Krunoslav Šarić preminuo je u 79. godini, potvrdio je njegov kolega Goran Grgić. Foto: Printskrin Krunoslav Šarić rođen je 1944. godine u Derventi. Nakon srednje škole upisao je studije glume na Akademiji dramske umetnosti u Zagrebu, koji… »
Preminuo poznati hrvatski glumac Krunoslav Šarić
N1 Info 12.06.2023
Hrvatski glumac Krunoslav Šarić preminuo je u 79. godini, potvrdio je za 24sata glumac Goran Grgić. „Istina je. Kruno je preminuo. Sad sam se čuo s njegovom kćeri. Bez obzira na veliku razliku u godinama Kruno mi je bio veliki prijatelj. Od njega sam… »
Preminuo glumac Krunoslav Šarić
Nova 12.06.2023
Hrvatski glumac Krunoslav Šarić preminuo je u 79. godini. Tužnu vest potvrdio je glumac Goran Grgić portalu 24sata.hr. – Istina je. Kruno je preminuo. Upravo sam se čuo sa njegovom ćerkom. Bez obzira na veliku razliku u godinama, Kruno mi je bio veliki… »
Preminuo hrvatski glumac Krunoslav Šarić
Danas 12.06.2023
Hrvatski glumac Krunoslav Šarić preminuo je u 79. godini, potvrdio je glumac Goran Grgić, za 24.sata.hr. – Istina je. Kruno je preminuo. Upravo sam se čuo sa njegovom ćerkom. Bez obzira na veliku razliku u godinama, Kruno mi je bio veliki prijatelj… »
Vesti dana »
MUP upozorava na prevare putem telefonskih poziva: „Od građana se traži novac, zlato i druge vrednosti“
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Nokaut na Marakani: Šta će Zvezda da uradi posle fijaska protiv Izraelaca
Vreme pre 24 minutajoš 30 povezanih
Kosovska policija uzela izjavu od Raškovića, PIK tretira slučaj prioritetno
Danas pre 49 minutajoš 25 povezanih
Doktor iz Kosovske Mitrovice: Stanje pretučenog Srbina nije stabilno
Nedeljnik pre 4 minutajoš 18 povezanih