Повезане вести
Колега потврдио: Преминуо глумац Крунослав Шарић
Вечерње новости 12.06.2023
ХРВАТСКИ глумац Крунослав Шарић преминуо је у 79. години, потврдио је његов колега Горан Гргић. Фото: Принтскрин Крунослав Шарић рођен је 1944. године у Дервенти. Након средње школе уписао је студије глуме на Академији драмске… »
Преминуо познати хрватски глумац Крунослав Шарић
Н1 Инфо 12.06.2023
Хрватски глумац Крунослав Шарић преминуо је у 79. години, потврдио је за 24сата глумац Горан Гргић. „Истина је. Круно је преминуо. Сад сам се чуо с његовом кћери. Без обзира на велику разлику у годинама Круно ми је био велики… »
Преминуо глумац Крунослав Шариц́
Нова 12.06.2023
Хрватски глумац Крунослав Шариц́ преминуо је у 79. години. Тужну вест потврдио је глумац Горан Гргић порталу 24сата.хр. – Истина је. Круно је преминуо. Управо сам се чуо са његовом ц́ерком. Без обзира на велику разлику у… »
Преминуо хрватски глумац Крунослав Шарић
Данас 12.06.2023
Хрватски глумац Крунослав Шариц́ преминуо је у 79. години, потврдио је глумац Горан Гргиц́, за 24.сата.хр. – Истина је. Круно је преминуо. Управо сам се чуо са његовом ц́ерком. Без обзира на велику разлику у годинама, Круно ми… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс открива која компанија је главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Правда пре 58 минутајош 19 повезаних
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 1 сатјош 8 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних