Повезане вести
Вучић тврди да га је у „Рибникару“ сликао шеф Кобри: Има цела страница коју сам исписао, какво фотошопирање
Нова 12.06.2023
"Има цела страница коју сам исписао у ОШ 'Владислав Рибникар'. Има много људи који ме прате. Сликао ме шеф обезбеђења Кобри", рекао је председник Александар Вучић о посети школи "Владислав Рибникар" на Врачару, упркос тврдњама… »
Председник Вучић: Глас народа је глас Бога
Политика 12.06.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је вечерас у емисији „Ћирилица“ на Хепи телевизији, аутора Миломира Марића. Председник је говорио о свим актуелним темама које се тичу свих проблема са којима се Србија суочава. Говорио… »
Вучић: Тежак разговор са Србима са КиМ; Предлози Лајчака и Бореља, Статут ЗСО може да напише само Српски управљачки тим…
РТВ 12.06.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је до вечерас прикупљено 93.000 цеви и минско експлозивних средстава и више од 3,2 милиона метака различитог калибра. "Наше је да покушамо да дигнемо главу после тешких… »
Вучић: Отворен сам за преговоре, али не разговарам под притисцима, уценама и претњама
Телеграф 12.06.2023
Председник Вучић је гост емисије "Ћирилица" на ТВ Хепи, где говори о свим актуелним темама. Председник Србије Александар Вучић био је гост емисије "Ћирилица" на ТВ Хепи, где је говорио о свим актуелним темама. - Желео сам пре… »
Александар Вучић: Био сам у „Рибникару“, фотографија није лажна
Н1 Инфо 12.06.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је за ТВ Хепи да је заиста био у Основној школи "Владислав Рибникар", где се догодило масовно убиство ученица и ученика и чувара те школе, упркос тврдњама да су фотографије њега како се… »
Председник Вучић вечерас гост у емисији "Ћирилица"
Телеграф 12.06.2023
Председник ће говорити о свим актуелним темама од 21 сат. Председник Србије Александар Вучић, биће вечерас гост емисије "Ћирилица" на "Хаппи" телевизији. Емисија, аутора и водитеља Миломира Марића, почиње у 21 сат. Председник… »
Вести дана »
Почео упис права својине непокретности – шалтери за помоћ на 24 локације у Нишу. У Нишу 60.000 нерешених предмета
Градски портал 018 пре 49 минутајош 28 повезаних
Размотрено више сценарија: Вучиц́ се огласио после састанка са тимовима за енергетску стабилност
Спутник пре 19 минутајош 37 повезаних
Објављене адресе на којима грађани Новог Сада могу поднети захтев за легализацију објаката
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 50 повезаних
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 39 минутајош 35 повезаних