Повезане вести
Вучић тврди да га је у „Рибникару“ сликао шеф Кобри: Има цела страница коју сам исписао, какво фотошопирање
Нова 12.06.2023
"Има цела страница коју сам исписао у ОШ 'Владислав Рибникар'. Има много људи који ме прате. Сликао ме шеф обезбеђења Кобри", рекао је председник Александар Вучић о посети школи "Владислав Рибникар" на Врачару, упркос тврдњама… »
Председник Вучић: Глас народа је глас Бога
Политика 12.06.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је вечерас у емисији „Ћирилица“ на Хепи телевизији, аутора Миломира Марића. Председник је говорио о свим актуелним темама које се тичу свих проблема са којима се Србија суочава. Говорио… »
Вучић: Тежак разговор са Србима са КиМ; Предлози Лајчака и Бореља, Статут ЗСО може да напише само Српски управљачки тим…
РТВ 12.06.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је до вечерас прикупљено 93.000 цеви и минско експлозивних средстава и више од 3,2 милиона метака различитог калибра. "Наше је да покушамо да дигнемо главу после тешких… »
Вучић: Отворен сам за преговоре, али не разговарам под притисцима, уценама и претњама
Телеграф 12.06.2023
Председник Вучић је гост емисије "Ћирилица" на ТВ Хепи, где говори о свим актуелним темама. Председник Србије Александар Вучић био је гост емисије "Ћирилица" на ТВ Хепи, где је говорио о свим актуелним темама. - Желео сам пре… »
Александар Вучић: Био сам у „Рибникару“, фотографија није лажна
Н1 Инфо 12.06.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је за ТВ Хепи да је заиста био у Основној школи "Владислав Рибникар", где се догодило масовно убиство ученица и ученика и чувара те школе, упркос тврдњама да су фотографије њега како се… »
Председник Вучић вечерас гост у емисији "Ћирилица"
Телеграф 12.06.2023
Председник ће говорити о свим актуелним темама од 21 сат. Председник Србије Александар Вучић, биће вечерас гост емисије "Ћирилица" на "Хаппи" телевизији. Емисија, аутора и водитеља Миломира Марића, почиње у 21 сат. Председник… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Повређено 13 особа, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 30 минутајош 29 повезаних
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 25 минутајош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 5 сатијош 29 повезаних