Повезане вести
„Председник Србије запрепастио нацију“: Како су регионални медији пренели изјаву Вучића о одласку на свадбу код Шешељевог…
Данас 13.06.2023
У синоћној Ћирилици Миломира Марића гостовао је председник Србије Александар Вучић који је говорио о одласку на свадбу сину ратног злочинца и председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља. Медији из региона пренели су… »
Вучић о свадбИ Шешељевог сина: Ништа нисам ни јео и попио сам само двије цоле зеро
СЕЕбиз 13.06.2023
БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији Ћирилица на Хаппи ТВ гдје се између осталог правдао због одласка на свадбу сину Војислава Шешеља. На питање зашто је био на свадби, Вучић је изјавио како је… »
Вучић о свадби Шешељевог сина: Ја кад попијем вино, ја кажем да сам попио вино…, кад кажем да сам попио ракијицу, попио сам…
Данас 12.06.2023
Добио сам пре пет месеци позивницу од Александра Шешеља, сина Војислава Шешеља, за његово црквено венчање, свечани ручак после тога у ресторану Радмиловац… Стварно је то породица Шешељ лепо организовала, пристојно, и… , све… »
Вести дана »

Лопови за седам минута украли накит „непроцењиве“ вредности из Лувра
BBC News пре 28 минутајош 27 повезаних

Први снимци хаоса у Паризу! Полиција опколила зграду Лувра, људи у паници евакуисани: Украдени Наполеонови драгуљи вредни милионе (фото, видео)
Блиц пре 1 сатјош 25 повезаних

Спремите се, биће свега! Ево како нас време чека наредних дана, огласио се РХМЗ: Сунце, мраз, кошава, киша...
Блиц пре 3 сатајош 27 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Зеленски: Русија ове недеље употребила 50 ракета, 3.270 дронова и 1.370 бомби
Еуроневс пре 2 сатајош 23 повезане

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 4 сатијош 21 повезана