Повезане вести
Отац је силовао са 15 година, покушала да се убије... Данас је једна од најпознатијих турских глумица, а њена исповест тера…
Ало 13.06.2023
Језива исповест турске глумице Мелисе Донгел (23) шокирала је светску јавност, када је признала да ју је отац силовао када је имала 15 година. Међутим, иако помислите да не може горе, то се управо догодило Мелиси која се о овом… »
Отац ме је годинама силовао, мајка ми није веровала: Језива исповест звезде серије "Елиф" (22) - Нећу више да ћутим!
Мондо 13.06.2023
Млада турска глумица Мелиса Донгел, испричала је језиве детаље о злостављању које се први пут догодило када је имала 15 година. Млада турска глумица Мелиса Донгел, испричала је језиве детаље о злостављању које се први пут… »
Потресна исповест глумице: „Отац ме је годинама силовао, мајка ми није веровала“
Нова 13.06.2023
Турска глумица Мелиса Донгел већ са 22 године постала је једна од најпопуларнијих глумица у својој земљи. Иако је постигла огроман успех, иза њеног осмеха крије се ужасна животна прича. Наиме, она је прошле године изнела… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 16 минутајош 31 повезана
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 26 минутајош 46 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 1 сатјош 22 повезане