Повезане вести

Шешељ: Четничке песме на свадби сам наручивао ја, а не Вучић!

Шешељ: Четничке песме на свадби сам наручивао ја, а не Вучић!

Правда 13.06.2023
БЕОГРАД - Лидер радикала, др Војислав Шешељ, прокоментарисао је, за Хепи телевизију, то што су се на свадби његовог сина певале четничке песме, те открио да ли је Вучић наручивао исте. Шешељ каже да је он први почео са… »
Шешељ: Ја сам наручивао четничке песме, Вучић није ниједну

Шешељ: Ја сам наручивао четничке песме, Вучић није ниједну

Н1 Инфо 13.06.2023
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је да је на прослави свог сина он наручивао четничке песме, а да председник Србије Александар Вучић није наручио ниједну. „Ја сам први наручивао четничке песме, а… »
Шешељ: Ја сам наручивао четничке песме, Вучић није ниједну, српски непријатељи одмах надигли дреку

Шешељ: Ја сам наручивао четничке песме, Вучић није ниједну, српски непријатељи одмах надигли дреку

Радио 021 13.06.2023
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да је на прослави свог сина он наручивао четничке песме, а да председник Србије Александар Вучић није наручио ниједну. "Ја сам први наручивао четничке песме, а… »
Вучић о томе што је био на слављу Шешеља: Не стидим се што сам био код кума

Вучић о томе што је био на слављу Шешеља: Не стидим се што сам био код кума

Радио 021 13.06.2023
Александар Вучић изјавио је поводом снимка славља председника СРС Војислава Шешеља којем је присуствовао, да је отишао кумовима да честита крштење и венчање, иако воде различиту политику. "Они су мислили да се ја стидим што… »

Вести дана »