Povezane vesti
Šešelj: Četničke pesme na svadbi sam naručivao ja, a ne Vučić!
Pravda 13.06.2023
BEOGRAD - Lider radikala, dr Vojislav Šešelj, prokomentarisao je, za Hepi televiziju, to što su se na svadbi njegovog sina pevale četničke pesme, te otkrio da li je Vučić naručivao iste. Šešelj kaže da je on prvi počeo sa naručivanjem… »
Šešelj: Ja sam naručivao četničke pesme, Vučić nije nijednu
N1 Info 13.06.2023
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je na proslavi svog sina on naručivao četničke pesme, a da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije naručio nijednu. „Ja sam prvi naručivao četničke pesme, a onda su i… »
Šešelj: Ja sam naručivao četničke pesme, Vučić nije nijednu, srpski neprijatelji odmah nadigli dreku
Radio 021 13.06.2023
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da je na proslavi svog sina on naručivao četničke pesme, a da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije naručio nijednu. "Ja sam prvi naručivao četničke pesme, a onda su i neki… »
Vučić o tome što je bio na slavlju Šešelja: Ne stidim se što sam bio kod kuma
Radio 021 13.06.2023
Aleksandar Vučić izjavio je povodom snimka slavlja predsednika SRS Vojislava Šešelja kojem je prisustvovao, da je otišao kumovima da čestita krštenje i venčanje, iako vode različitu politiku. "Oni su mislili da se ja stidim što sam pristojno… »
Vesti dana »

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Novi magazin pre 27 minutajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 33 minutajoš 8 povezanih

Počela primjena tarifa na čelik i aluminijum, EU uzvraća carinama na proizvode iz SAD
Glas Amerike pre 57 minutajoš 43 povezane