Povezane vesti

„Ne plašim se toga da mi otvaraju glavu“: Ljubomir Bandović je otvoreno govorio o zdravstvenom problemu koji ima od detinjstva…

„Ne plašim se toga da mi otvaraju glavu“: Ljubomir Bandović je otvoreno govorio o zdravstvenom problemu koji ima od detinjstva…

Nova 13.06.2023
Ljubomir Bandović važi za jednog od naših najboljih glumaca, a o svom privatnom životu retko govori. Ipak, jednom prilikom je otkrio da se sa jednim zdravstvenim problemom suočava od ranog detinjstva, odnosno da ne čuje na levo uho. „Imao sam pet godina… »
"Hteli su da mi otvore lobanju": Ljubomir Bandović se sa ovim zdravstvenim problemom bori od pete godine - samo je jednom…

"Hteli su da mi otvore lobanju": Ljubomir Bandović se sa ovim zdravstvenim problemom bori od pete godine - samo je jednom…

Blic 13.06.2023
Mnogima omiljen glumac Ljubomir Ljuba Bandović važi za jednog od najtelentovanijih umetnika sa ovih prostora, a retko ko zna da od malena ima veliki zdravstveni problem. Ljuba ne goori često o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrio da… »

Vesti dana »