Повезане вести
Митровић нема намеру да укине Задругу: Само цензура може да ме спречи
Радио 021 13.06.2023
Иако је један од захтева учесника протеста "Србија против насиља" да се прекине са емитовањем ријалити програма на телевизији Пинк који промовишу насиље, њен власник нема намеру да се заустави. Наиме, Желко Митровић је за… »
Жељко Митровић управо саопштио да неће бити испуњен захтев протеста: Задругу укидам само ако буде цензуре
Нова 13.06.2023
Иако је један од првих захтева учесника протеста „Србија против насиља“, који су (наизглед) испунили председник и премијерка Србије, Александар Вучић и Ана Брнабић, да се у Србији прекине са емитовањем ријалити програма који… »
Жељко Митровић: Само цензура може да ме спречи да емитујем ријалити
Време 13.06.2023
Медији "Ако се не уведе легална цензура, законских препрека за емитовање нема", поручио је Жељко Митровић за "Данас" Телевизија Пинк је нешто раније него што је то иначе било планирано завршила емитовање ријалитија "Задруга"… »
Жељко Митровић: Једино законска цензура може да ме спречи
Н1 Инфо 13.06.2023
Иако је један од првих захтева учесника протеста „Србија против насиља“, да се прекине са емитовањем ријалити програма који промовише насиље на телевизији Пинк, Жељко Митровић нема намеру да се заустави, што је потврдио за… »
Жељко Митровић: Настављамо са емитовањем ријалитија, једино цензура може да нас спречи
Данас 13.06.2023
Иако је један од првих захтева учесника протеста „Србија против насиља“, који су (наизглед) испунили председник и премијерка Србије, Александар Вучић и Ана Брнабић, да се у Србији прекине са емитовањем ријалити програма који… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 2 сатајош 22 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 1 сатјош 10 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 3 сатајош 7 повезаних