Повезане вести

"Ја сам више политички настројен": Први интервју Сорошевог сина после преузимања очеве пословне империје

"Ја сам више политички настројен": Први интервју Сорошевог сина после преузимања очеве пословне империје

Блиц 13.06.2023
Син Џорџа Сороса (37) дао је први интервју откако је преузео очево царство вредно 25 милијарди долара. Милијардер, инвеститор и филантроп Џорџ Сорош (92) предао је узде своје империје вредне 25 милијарди долара свом млађем… »
"Ја сам више политички настројен": Први интервју Соросевог сина после преузимања очеве империје

"Ја сам више политички настројен": Први интервју Соросевог сина после преузимања очеве империје

Телеграф 13.06.2023
Он наводно планира да настави стопама свог оца у подршци левичарским политичарима. Син Џорџа Сороса (37) дао је први интервју откако је преузео очево царство вредно 25 милијарди долара. Левичарски милијардер, инвеститор и… »
Сорош уместо Сороша: Милијардама у борбу против Трампа

Сорош уместо Сороша: Милијардама у борбу против Трампа

Вести онлине 13.06.2023
Амерички инвеститор Џорџ Сорош предао је контролу над својим фондацијама свом сину Александру – који је пак јасно ставио до знања да је један од његових најважнијих задатака борба против могуц́ег реизбора Трампа. Син хоће… »

Вести дана »