Povezane vesti
Raonić: Krajem 2021. godine nisam imao nameru da ponovo igram tenis
Politika 13.06.2023
HERTOGENBOŠ – Kanadski teniser Miloš Raonić izjavio je nakon plasmana u drugo kolo turnira u holandskom Hertogenbošu, da je krajem 2021. godine razmišljao o kraju igračke karijere, prenosi Sportklub. Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da… »
Igrala polufinale RG, posle pet dana ispala od 157. na svetu
Sport klub 13.06.2023
Brazilska teniserka Beatriz Hadad Maja bila je jedna od senzacija upravo završenog Rolan Garosa – stigla je do polufinala, u kojem ju je eliminisala buduća šampionka Iga Švjontek. Međutim, visok nivo igre teniserka iz Sao Paula nije mogla da… »
Miloš: Krajem 2021. nisam imao nameru da ponovo igram tenis
Sportski žurnal 13.06.2023
Mnogo puta sam povređen igrao, bilo je pauza od po nekoliko meseci, posle operacije kuka čak šest, ali dve godine su potpuno drugačija stvar. Kanadski teniser Miloš Raonić izjavio je nakon plasmana u drugo kolo turnira u holandskom Hertogenbošu, da… »
Konačno povoljan žreb i pobeda za Đerea, ali…
Sport klub 13.06.2023
Srpski teniser Laslo Đere zaista nije imao sreće sa žrebom na mnogim turnirima u 2023. godini, zbog čega je i javno izrazio frustraciju, ali je u izvlačenju rivala za prvo kolo ATP 250 turnira u Hertogenbošu ipak dobro prošao. Za supernika je dobio… »
Raonić: Mislio sam da sam gotov
Sport klub 13.06.2023
Skoro dve godine je Miloš Raonić bio van tenisa, gotovo zaboravljen i otpisan od svih. Malo ko je od bivšeg finaliste Vimbldona očekivao povratak na teren, pa ni on sam. A onda, kao grom iz vedra neba, Raonić se vratio na teren i odmah zabeležio… »
Vesti dana »
Rhmz najavio nagli preokret vremena: Magla za vikend, prolećne temperature početkom naredne nedelje, a onda olujni udari vetra i kiša
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana