Povezane vesti
Režiser Srđan Karanović: Glumci elegantno „uzvratili udarac“ i postali heroji protesta
Nova 13.06.2023
Iz sveg srca podržavam protest Srbija protiv nasilja. Reakcije vlasti su predvidljive. Drago mi je što su glumci elegantno “uzvratili udarac”. Protesti su samo početak velikih promena koje priželjkujemo – kaže za Danasovu anketu o aktuelnoj… »
Režiser Srđan Karanović: Glumci elegantno „uzvratili udarac“, postali su heroji
N1 Info 13.06.2023
Srđan Điđa Karanović, čuveni režiser i scenarista, reditelj kultne serije “Grlom u jagode”, kaže da "iz sveg srca" podržava proteste "Srbija protiv nasilja". Kako kaže, reakcije vlasti su predvidljive, a glumci su "elegantno 'uzvratili… »
Režiser Srđan Điđa Karanović: Drago mi je što su glumci elegantno ‘uzvratili udarac’ i što su postali heroji…
Danas 13.06.2023
– Iz sveg srca podržavam protest Srbija protiv nasilja. Reakcije vlasti su predvidljive. Drago mi je što su glumci elegantno “uzvratili udarac”. Protesti su samo početak velikih promena koje priželjkujemo – kaže za Danasovu anketu o aktuelnoj… »
Vesti dana »

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 1 satjoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 14 minutajoš 54 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 37 minutajoš 35 povezanih