Povezane vesti
Režiser Srđan Karanović: Glumci elegantno „uzvratili udarac“ i postali heroji protesta
Nova 13.06.2023
Iz sveg srca podržavam protest Srbija protiv nasilja. Reakcije vlasti su predvidljive. Drago mi je što su glumci elegantno “uzvratili udarac”. Protesti su samo početak velikih promena koje priželjkujemo – kaže za Danasovu anketu o aktuelnoj… »
Režiser Srđan Karanović: Glumci elegantno „uzvratili udarac“, postali su heroji
N1 Info 13.06.2023
Srđan Điđa Karanović, čuveni režiser i scenarista, reditelj kultne serije “Grlom u jagode”, kaže da "iz sveg srca" podržava proteste "Srbija protiv nasilja". Kako kaže, reakcije vlasti su predvidljive, a glumci su "elegantno 'uzvratili… »
Režiser Srđan Điđa Karanović: Drago mi je što su glumci elegantno ‘uzvratili udarac’ i što su postali heroji…
Danas 13.06.2023
– Iz sveg srca podržavam protest Srbija protiv nasilja. Reakcije vlasti su predvidljive. Drago mi je što su glumci elegantno “uzvratili udarac”. Protesti su samo početak velikih promena koje priželjkujemo – kaže za Danasovu anketu o aktuelnoj… »
Vesti dana »
VIDEO Vređali učenike Karlovačke gimnazije tokom akcije „Zastani, Srbijo“: Među napadačima i predsednik opštine Sremski Karlovci
Nova pre 28 minutajoš 111 povezana
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 52 minutajoš 27 povezanih
U Srbiji preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 21 povezana