Povezane vesti
Jovanović Ćuta otkrio: Naredni protest neće biti u petak, ići ćemo u ofanzivu, nećemo više čekati
Nova 13.06.2023
Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta otkrio je u emisiji Iza vesti da naredni protest "Srbija protiv nasilja" neće biti u petak. On je na pitanje kada će biti protest izjavio da „protest neće biti u petak“. „Ovo nije defanziva, naprotiv, mi ćemo… »
Aleksandar Jovanović Ćuta: Naredni protest "Srbija protiv nasilja" neće biti u petak
Insajder 13.06.2023
Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je za N1 da naredni protest "Srbija protiv nasilja" neće biti u petak. "Ovo nije defanziva, naprotiv, mi ćemo ići u ofanzivu, nećemo više čekati, u beskonačnost se šetati, sve je to super, ta scena… »
Jovanović Ćuta otkrio da protest neće biti u petak: Šta podrazumeva „ofanziva“
N1 Info 13.06.2023
Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta otkrio je u emisiji Iza vesti da naredni protest "Srbija protiv nasilja" neće biti u petak. On je na pitanje kada će biti protest izjavio da „protest neće biti u petak“. „Ovo nije defanziva, naprotiv, mi ćemo… »
Vesti dana »
Lavina predstavlja Srbiju na Eurosongu! UBEDLJIVA POBEDA PRVI PUT SE SLOŽILI PUBLIKA I ŽIRI!
Svet & Skandal pre 5 satijoš 24 povezane
"Glasovi su čudni" Zejna u šoku, izletela sa RTS-a nakon što joj je izmakla pobeda - Srbija me favorizuje, a...
Telegraf pre 6 satijoš 24 povezane
"Jedan od najzlobnijih ljudi u istoriji više nije živ!" Tramp zvanično potvrdio smrt ajatolaha, pa najavio pakao za Iran: Teško bombardovanje se nastavlja
Blic pre 8 satijoš 9 povezanih
Na današnji dan: Srbija zvanično postala kandidat za članstvo u EU, prvi vasionski brod na Veneri
Radio 021 pre 51 minutajoš 4 povezane