Povezane vesti
Ana i Maja u zagrljaju! Zvezdanova bivša žena poručuje: "Ona je mogla da me iskoristi, a nije", pali i poljupci (video)
Blic 13.06.2023
Ana Ćurčić i Maja Marinković, učesnice "Zadruge 6", pojavile su se večeras u javnosti na snimanju emisije Ognjena Amidžića. Ana Ćurčić došla je sa bivšim partnerom Acom Bulićem, a čim je ugledala Maju Marinković pali su poljupci i… »
Ana Ćurčić zalepila tužbu ko vrata: Zvezdan Slavnić uskoro na sudu: "Zadovoljstvo je prijaviti ga nadležnim organima"…
Blic 13.06.2023
Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 6". Anu je u pomenutom šou programu nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a tokom njenog boravka je imala brojne sukobe sa Zvezdanom. Kako kaže… »
(Video) Aca Bulić se ne odvaja od ane Ćurčić: Progovorio o njihovom odnosu, spomenuo i vezu: "Više sam joj ja izjavljivao…
Blic 13.06.2023
Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 6". Anu je u pomenutom šou programu nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom, a nju su sve vreme podržavali kuma Milena Kačavenda i bivši dečko Aca Bulić koji… »
Vesti dana »
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Za sanaciju Gradske kuće u Novom Sadu 120 miliona dinara! Odluka donesena na današnjoj sednici Pokrajinske vlade
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih
I dalje u toku predistražni postupak tužilaštva za tragediju u Novom Sadu, saslušano 66 osoba
Danas pre 11 minutajoš 31 povezana
Maksimalna kamata na stambene kredite ostaće pet odsto do kraja 2025.
RTV pre 4 satijoš 25 povezanih