Povezane vesti

Bajaga joj je posvetio dve pesme, Brega sramne stihove, a poznatom fudbaleru bila je ljubavnica: Zvezda bivše Juge šokirala…

Bajaga joj je posvetio dve pesme, Brega sramne stihove, a poznatom fudbaleru bila je ljubavnica: Zvezda bivše Juge šokirala…

Nova 14.06.2023
Pevačica Alka Vuica svoju karijeru je započela osamdesetih godina prošlog veka, a svojom pojavom, kao i ljubavnim životom često je privlačila veliku pažnju. Prva ljubav pevačice bio je muzičar Adi Karaselimović, bubnjar grupe „Srebrna krila“. Oni su se… »
Bila je ljubavnica fudbaleru, Bajaga joj posvetio pesmu, a Brega ove sramne stihove pesme: Buran ljubavni život zvezde bivše…

Bila je ljubavnica fudbaleru, Bajaga joj posvetio pesmu, a Brega ove sramne stihove pesme: Buran ljubavni život zvezde bivše…

Blic 14.06.2023
Alka Vuica bila je prva pevačica koja je uvela etno stil u pop muzici, a o njenom ljubavnom životu mnogo se spekulisalo. Svojom pojavom odmah je zaintrigirala javnost, a naširoko se pisalo i pričalo o njenom životu, posebno o partnerima koje je birala… »
"Svi moji frajeri su me varali": Alka Vuica šokirala priznanjem: "Zanimljiv ljubavni život sam imala"

"Svi moji frajeri su me varali": Alka Vuica šokirala priznanjem: "Zanimljiv ljubavni život sam imala"

Blic 13.06.2023
Alka Vuica bila je prva pevačica koja je uvela etno stil u pop muzici, a o njenom ljubavnom životu mnogo se spekulisalo. Ona je sada gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom je pričala o prevarama, pa je priznala da je mnogo puta oprostila… »

Vesti dana »

Istorija u Dalasu! Mesi srušio rekord iz 1958.

Istorija u Dalasu! Mesi srušio rekord iz 1958.

Sport klub pre 21 minutajoš 27 povezanih
Modrić rekorder Mundijala

Modrić rekorder Mundijala

B92 pre 21 minutajoš 30 povezanih
Na današnji dan, 28. jun

Na današnji dan, 28. jun

Šabačke novosti pre 21 minutajoš 4 povezane