Povezane vesti

Veliko pojačanje za vojvodinu: Iskusni veznjak obukao crveno-beli dres

Veliko pojačanje za vojvodinu: Iskusni veznjak obukao crveno-beli dres

Večernje novosti 14.06.2023
Crnogorski fudbaler Asmir Kajević novi je igrač Vojvodine. Foto: M.Vukadinović - Drago mi je da sam u Novom Sadu, u Vojvodini. Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve - istakao je Kajević… »
Kajević stigao na "Karađorđe"

Kajević stigao na "Karađorđe"

Sportski žurnal 14.06.2023
- Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve - ističe novi vezista Vojvodine. Vojvodina je i zvanično promovisala Asmira Kajevića kao novog člana. - Drago mi je da sam u Novom Sadu, u Vojvodini… »
Veliko pojačanje za Vojvodinu, potpisao Asmir Kajević

Veliko pojačanje za Vojvodinu, potpisao Asmir Kajević

Sport klub 14.06.2023
Fudbalski klub Vojvodina je i zvanično promovisala Asmira Kajevića kao novog člana prvog tima. „Drago mi je da sam u Novom Sadu, u Vojvodini. Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve“, rekao… »
Asmir Kajević pojačao FK "Vojvodina"

Asmir Kajević pojačao FK "Vojvodina"

RTV 14.06.2023
NOVI SAD - Fudbaleri Vojvodine pojačavaju se za narednu sezonu, u kojoj će već krajem jula, nastupiti u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Dvogodišnji ugovor sa novosadskim superligašem potpisao je iskusni vezni fudbaler, Asmir Kajević, bivši… »
U FK VOJVODINA DOČEKALI KAJEVIĆA Jača konkurencija u manevru Voše

U FK VOJVODINA DOČEKALI KAJEVIĆA Jača konkurencija u manevru Voše

Dnevnik 14.06.2023
Svojevremeno igrač Čukaričkog (2016-22), Rijeke i Ciriha, do pre godinu dana član kineskog kluba Jangce, 33-godišnji Asmir Kajević iz Rožaja potpisao je dvogodišnji ugovor sa FK Vojvodina. Igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, sa mogućnostima… »

Vesti dana »