Повезане вести
Велико појачање за војводину: Искусни везњак обукао црвено-бели дрес
Вечерње новости 14.06.2023
Црногорски фудбалер Асмир Кајевић нови је играч Војводине. Фото: М.Вукадиновић - Драго ми је да сам у Новом Саду, у Војводини. Сигуран сам да ћу искуством и квалитетом да помогнем клубу да заједно остваримо зацртане циљеве -… »
Кајевић стигао на "Карађорђе"
Спортски журнал 14.06.2023
- Сигуран сам да ћу искуством и квалитетом да помогнем клубу да заједно остваримо зацртане циљеве - истиче нови везиста Војводине. Војводина је и званично промовисала Асмира Кајевића као новог члана. - Драго ми је да сам у Новом… »
Велико појачање за Војводину, потписао Асмир Кајевић
Спорт клуб 14.06.2023
Фудбалски клуб Војводина је и званично промовисала Асмира Кајевића као новог члана првог тима. „Драго ми је да сам у Новом Саду, у Војводини. Сигуран сам да ћу искуством и квалитетом да помогнем клубу да заједно остваримо… »
Асмир Кајевић појачао ФК "Војводина"
РТВ 14.06.2023
НОВИ САД - Фудбалери Војводине појачавају се за наредну сезону, у којој ће већ крајем јула, наступити у квалификацијама за Лигу конференција. Двогодишњи уговор са новосадским суперлигашем потписао је искусни везни фудбалер… »
У ФК ВОЈВОДИНА ДОЧЕКАЛИ КАЈЕВИЋА Јача конкуренција у маневру Воше
Дневник 14.06.2023
Својевремено играч Чукаричког (2016-22), Ријеке и Цириха, до пре годину дана члан кинеског клуба Јангце, 33-годишњи Асмир Кајевић из Рожаја потписао је двогодишњи уговор са ФК Војводина. Игра на позицији задњег везног играча… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 11 сатијош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане