Повезане вести

Велико појачање за војводину: Искусни везњак обукао црвено-бели дрес

Велико појачање за војводину: Искусни везњак обукао црвено-бели дрес

Вечерње новости 14.06.2023
Црногорски фудбалер Асмир Кајевић нови је играч Војводине. Фото: М.Вукадиновић - Драго ми је да сам у Новом Саду, у Војводини. Сигуран сам да ћу искуством и квалитетом да помогнем клубу да заједно остваримо зацртане циљеве -… »
Кајевић стигао на "Карађорђе"

Кајевић стигао на "Карађорђе"

Спортски журнал 14.06.2023
- Сигуран сам да ћу искуством и квалитетом да помогнем клубу да заједно остваримо зацртане циљеве - истиче нови везиста Војводине. Војводина је и званично промовисала Асмира Кајевића као новог члана. - Драго ми је да сам у Новом… »
Велико појачање за Војводину, потписао Асмир Кајевић

Велико појачање за Војводину, потписао Асмир Кајевић

Спорт клуб 14.06.2023
Фудбалски клуб Војводина је и званично промовисала Асмира Кајевића као новог члана првог тима. „Драго ми је да сам у Новом Саду, у Војводини. Сигуран сам да ћу искуством и квалитетом да помогнем клубу да заједно остваримо… »
Асмир Кајевић појачао ФК "Војводина"

Асмир Кајевић појачао ФК "Војводина"

РТВ 14.06.2023
НОВИ САД - Фудбалери Војводине појачавају се за наредну сезону, у којој ће већ крајем јула, наступити у квалификацијама за Лигу конференција. Двогодишњи уговор са новосадским суперлигашем потписао је искусни везни фудбалер… »
У ФК ВОЈВОДИНА ДОЧЕКАЛИ КАЈЕВИЋА Јача конкуренција у маневру Воше

У ФК ВОЈВОДИНА ДОЧЕКАЛИ КАЈЕВИЋА Јача конкуренција у маневру Воше

Дневник 14.06.2023
Својевремено играч Чукаричког (2016-22), Ријеке и Цириха, до пре годину дана члан кинеског клуба Јангце, 33-годишњи Асмир Кајевић из Рожаја потписао је двогодишњи уговор са ФК Војводина. Игра на позицији задњег везног играча… »

Вести дана »