Povezane vesti
Veliko pojačanje za vojvodinu: Iskusni veznjak obukao crveno-beli dres
Večernje novosti 14.06.2023
Crnogorski fudbaler Asmir Kajević novi je igrač Vojvodine. Foto: M.Vukadinović - Drago mi je da sam u Novom Sadu, u Vojvodini. Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve - istakao je Kajević. Iskusni… »
Kajević stigao na "Karađorđe"
Sportski žurnal 14.06.2023
- Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve - ističe novi vezista Vojvodine. Vojvodina je i zvanično promovisala Asmira Kajevića kao novog člana. - Drago mi je da sam u Novom Sadu, u Vojvodini… »
Veliko pojačanje za Vojvodinu, potpisao Asmir Kajević
Sport klub 14.06.2023
Fudbalski klub Vojvodina je i zvanično promovisala Asmira Kajevića kao novog člana prvog tima. „Drago mi je da sam u Novom Sadu, u Vojvodini. Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve“, rekao je… »
Asmir Kajević pojačao FK "Vojvodina"
RTV 14.06.2023
NOVI SAD - Fudbaleri Vojvodine pojačavaju se za narednu sezonu, u kojoj će već krajem jula, nastupiti u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Dvogodišnji ugovor sa novosadskim superligašem potpisao je iskusni vezni fudbaler, Asmir Kajević, bivši član… »
U FK VOJVODINA DOČEKALI KAJEVIĆA Jača konkurencija u manevru Voše
Dnevnik 14.06.2023
Svojevremeno igrač Čukaričkog (2016-22), Rijeke i Ciriha, do pre godinu dana član kineskog kluba Jangce, 33-godišnji Asmir Kajević iz Rožaja potpisao je dvogodišnji ugovor sa FK Vojvodina. Igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, sa mogućnostima… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Završen protest ispred Skupštine grada, studenti AUNS na plenumu odlučuju o daljim koracima, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 50 minutajoš 27 povezanih
Tramp sprema rizičnu misiju? Ako ovo uradi, bilo bi opasnije od ubistva Bin Landena
B92 pre 10 minutajoš 36 povezanih
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih
Iran upozorio građane koje će mete biti napadnute u narednim satima širom Bliskog istoka
Politika pre 1 satjoš 49 povezanih