Povezane vesti
Buč Kesidi spreman za ARSENAL FEST: “Mi smo ovde domaći, očekujte iznenađenja”
Ritam grada Kg 14.06.2023
Buč Kesidi nastupiće 28. juna na glavnoj sceni Arsenal festivala u Kragujevcu. Tim povodom momci iz benda prilikom gostovanja na RTS-u prisetili su se kada i kako je krenula njihova priča sa Arsenalom. – Prvi put kada smo svirali na Arsenalu Luka je… »
Buč Kesidi spreman za Arsenal fest: "Mi smo ovde domaći, očekujte iznenađenja"
Kragujevačke 14.06.2023
Buč Kesidi nastupiće 28. juna na glavnoj sceni Arsenal festivala u Kragujevcu. Tim povodom momci iz benda prilikom gostovanja na RTS-u prisetili su se kada i kako je krenula njihova priča sa Arsenalom. - Prvi put kada smo svirali na Arsenalu Luka je… »
Buč Kesidi spreman za Arsenal fest: „Mi smo ovde domaći, očekujte iznenađenja“
Glas Šumadije 14.06.2023
Buč Kesidi nastupiće 28. juna na glavnoj sceni Arsenal festivala u Kragujevcu. Tim povodom momci iz benda prilikom gostovanja na RTS-u prisetili su se kada i kako je krenula njihova priča sa Arsenalom. „Prvi put kada smo svirali na Arsenalu Luka je… »
Buč Kesidi spreman za Arsenal fest: "Mi smo ovde domaći, očekujte iznenađenja"
Telegraf 14.06.2023
"Ovo će biti naš najveći koncert u Kragujevcu do sada", rekao je Luka. Buč Kesidi nastupiće 28. juna na glavnoj sceni Arsenal festivala u Kragujevcu. Tim povodom momci iz benda prilikom gostovanja na RTS-u prisetili su se kada i kako je krenula… »
Vesti dana »
Snimak iz drona otkriva sve: Kako je izgledao protest u Novom Sadu VIDEO
Nova pre 55 minutajoš 41 povezana
(VIDEO) JKP Čistoća pere farbu sa Trga slobode nakon protesta, radnik napao gradskog odbornika
N1 Info pre 44 minutajoš 29 povezanih
Sve zanima kakvo će vreme biti u decembru: Ristić objavio prognozu i definitivno počinje prava pravcijata zima
Mondo pre 4 satijoš 26 povezanih
Uživo Kijev pod udarima ruskih bespilotnih letelica! Novi napad na Dnjepar!
Alo pre 44 minutajoš 24 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 10 satijoš 20 povezanih