Povezane vesti
Nogić: Spremne smo za EP
Sportski žurnal 14.06.2023
Reprezentativka Srbije zadovoljna je pripremama pred šampionat Starog kontinenta. Srpska reprezentativka Jovana Nogić rekla je danas da je selekcija radila dobro na pripremama, kao i da su igračice spremne za start Evropskog prvenstva. - Mislim da smo… »
Jovana Nogić: Mnogo toga zavisi od meča sa Turskom
Sport klub 14.06.2023
Srpska košarkašica Jovana Nogić rekla je da je reprezentacija radila dobro na pripremama, kao i da su igračice spremne za start Evropskog prvenstva. „Mislim da smo uigrane i spremne za prvu utakmicu na Evrobasketu protiv Turske, koja će ujedno biti… »
Nogić: Spremne smo za početak Evropskog prvenstva
Novi magazin 14.06.2023
Srpska košarkašica Jovana Nogić rekla je danas da je reprezentacija radila dobro na pripremama, kao i da su igračice spremne za start Evropskog prvenstva. "Mislim da smo uigrane i spremne za prvu utakmicu na Evrobasketu protiv Turske, koja će ujedno… »
Vesti dana »
Opozicija blokirala sve ulaze u sud: Policija primenila silu na trećem ulazu, deo zaposlenih ušao u zgradu
N1 Info pre 17 minutajoš 24 povezane
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih
"Poznavali su se od ranije i bili su u sukobu": Novi detalji ubistva u Leskovcu, postoji i treća osoba
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih